• Where The Poppies Blow (BE) / Astronaute (BE)

  Songs of war

  09
  nov
  Samenwerking met CC De Herbakker

  Samenwerking met CC De Herbakker

  Dit concert is een samenwerking met CC De Herbakker.

  Cultuurcentrum De Herbakker

Where The Poppies Blow (BE) / Astronaute (BE)

Gianni Marzo, gitarist bij onder andere Isbells, Marble Sounds, Ansatz Der Maschine en Winterland ’76, was enkele jaren geleden te gast in het programma 'De Zomer van 2016' op Radio 1. Hij mocht er de playlist samenstellen rond het centraal thema oorlog.

Het programma inspireerde hem tot het opstarten van het ‘songs of war’-project Where The Poppies Blow. Samen met een indrukwekkende liveband brengt hij originele covers van oorlogsnummers van onder andere Leonard Cohen, PJ Harvey, Sam Amidon, Suzanne Vega, Wilco, Bob Dylan, The The en Josh Ritter.

Astronaute speelt het voorprogramma. Het duo rond singer-songwriter Myrthe Luyten (Mad About Mountains) brengt een mix van pop, folk en indie. Haar verhalende songs gaan over liefhebben en schoonheid maar ook over de loslaten en de donkere kanten van het bestaan.

Dit concert is een samenwerking tussen muziekclub N9 en CC De Herbakker.

Artiesten

Where The Poppies Blow (BE)

Gianni Marzo (Isbells, Marble Sounds, Ansatz Der Maschine, Winterland,…) was enkele jaren geleden te gast in het programma 'De Zomer van 2016' van Radio 1, waar hij de playlist mocht samenstellen rond een centraal thema. Gianni koos voor «oorlog», omwille van zijn bezorgdheid om de staat waarin …

Astronaute (BE)

Deze muzikale astronaute heet Myrthe Luyten en heeft een nieuwe missie: verhalen verzamelen die gaan over loslaten, over liefhebben, over schoonheid en over de donkere kanten van een be-staan. ‘Circle’ is een verzameling van elf songs, verteld door drums, elektronica, gitaar en stem. Het is …

Eventinfo

vrijdag 9.11.2018
deuren 20:00
start 20:30

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

VVK: €13 (inclusief kosten)
ADK: €16 (inclusief kosten)
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

Ticketinfo


nieuwsbrief

NIEUWS