• 16
  dec
  Autumn Falls

  Autumn Falls

  Een verzameling aan te ontdekken parels naast gevestigde waarden, de hele herfst lang in ‘s lands leukste concertzalen.

  Autumn Falls, het festival georganiseerd door boekingskantoor Toutpartout, is klaar voor een nieuwe editie, met meer dan 50 artiesten verspreid over meer dan 20 locaties in België.

  Toutpartout viert met haar herfstprogrammatie de alternatieve indiecultuur en voegt er dit jaar een mooie reeks Belgische namen aan toe. Het festival vindt dit jaar plaats van eind september tot eind december.

  Op de affiche?
  Death Grips, Vapors of Morphine, DIIV, Kevin Morby, Peaches, Girl Band, Parquet Courts, Steve Gunn, SX, Kapitan Korsakov, TaxiWars, Maurits Pauwels Groep, Zimmerman, Wand, Lubomyr Melnyk en veel – véél - meer.

  Net zoals andere jaren zijn er een beperkt aantal combitickets verkrijgbaar waarmee je voor 50 euro naar alle Autumn Falls concerten in alle zalen kan. Afzonderlijke tickets worden aangeboden door de zalen zelf.

  Check www.autumnfalls.be voor de volledige lineup en tickets!

Cadeaubon

Doe een concert cadeau!

De cadeaubon van muziekclub N9 is het ideale geschenk voor een muziekliefhebber. Je kan de waarde ervan zelf bepalen. De minimumwaarde van een cadeaubon is 10 euro, dat is de minimumprijs voor een concertticket bij muziekclub N9.

De cadeaubon is enkel geldig voor concerten in eigen organisatie, die plaatsvinden in N9 villa. De cadeaubon is geldig tot 12 maanden na de aankoop.

Je ontvangt de cadeaubon als een e-ticket met een de unieke, 12-cijferige code. Je kan de cadeaubon inzetten bij de aankoop van e-tickets via de website. Kies bij betaling voor ‘gebruik waardebon’.

BESTEL HIER