• 28
    apr
    Uitschieter

    Uitschieter

    Dit concert kreeg het kwaliteitslabel UITSCHIETER, waarmee relatief onbekende pareltjes in de kijker gezet worden. UITSCHIETER helpt je een keuze te maken uit het ruime en gevarieerde Meetjeslandse podiumaanbod en nodigt uit tot ontdekken. Mét een gerust hart, want alle voorstellingen werden afzonderlijk geselecteerd door de Meetjeslandse programmatoren. Kwaliteit gegarandeerd! Ontdek alle UITSCHIETERS op www.uitschieter.be

    Uitschieter

Economy Pass

Ook in 2018 kan je met een Economy Pass voordelig naar concerten in N9 villa. Een Economy Pass N°5 kost 45 euro en geeft toegang tot vijf concerten naar keuze. Een Economy Pass N°10 kost 90 euro en geeft toegang tot tien concerten naar keuze. Je betaalt dus amper 9 euro per concert, en er komen geen extra kosten bij. Er zijn maar een beperkt aantal Economy Passen te koop. Wees er dus snel bij!

De Economy Pass 2018 is geldig tot en met 31/12/2018. Een Economy Pass staat op naam en mag niet doorgegeven worden. Je moet je ticket online bestellen (kies het gepaste prijstype en geef je unieke code in). Je kan per concert maar één ticket aankopen met een Economy Pass. De Economy Pass is enkel geldig voor concerten in eigen organisatie, die plaatsvinden in N9 villa.

Bestel hier:
Economy Pass N°5: UITVERKOCHT
Economy Pass N°10