Wij gebruiken cookies. accepteer

muziekclub N9 werkt samen met CC De Herbakker

Muziekclub N9 werkt ook komend seizoen samen met CC De Herbakker voor vier concerten én twee cursussen.

Donderdag 19 oktober: Yves Peeters Gumbo
Yves Peeters Gumbo neemt je mee op een imaginaire reis naar de geboortestad van de jazz: New Orleans. De band kiest voor een persoonlijke en hedendaagse interpretatie van het rijke muzikale erfgoed uit The Big Easy. 

Vrijdag 10 november: Maurits Pauwels en Maximus
Mauro Pawlowski
(dEUS, Evil Superstars…) en het Nederlands vormen al lang een gezegend huwelijk. Onder het alter ego Maurits Pauwels werkte Mauro de afgelopen jaren gestaag aan zijn Nederlandstalig repertoire. In het najaar van 2016 was eerste langspeler ‘Afscheid in Kloten’ eindelijk een feit. Het voorprogramma, singer-songwriter Maximus heeft op het podium genoeg aan een basgitaar, een contrabas, een footboard en een loopstation...

Zaterdag 9 december: DeWolff en Birth Of Joy
DeWolff is een driekoppig rock-‘n-roll-monster uit het diepe zuiden van Nederland. De band zet het Hammondorgel centraal en klinkt als de vuurspuwende liefdesbaby van grote rockbands uit de 70’s en psychedelische, kosmische straling uit de toekomst. Ook voorprogramma Birth Of Joy doet terugdenken aan tijden dat rock-‘n-roll nog recht voor je bek was. 

Zaterdag 17 februari: Bram Weijters 'Crazy Men'
Koen de Bruyne was in de jaren ’60 en ’70 sessiemuzikant voor onder andere zijn broer Kris. In 1974 bracht hij cultplaat ‘Here Comes The Crazy Man’ uit, vol experimentele jazzrock. Pianist Bram Weijters interpreteert dit meesterwerk integraal, samen met het kruim van de hedendaagse scene.

JazzClass Series
In JAZZCLASS SERIES #5: Let’s get Lost: Chet Baker gaat Frederik Goossens op zoek naar de parels uit de onstuimige carrière vol ups en downs van Chet Baker. Tijdens JAZZCLASS SERIES #2: Belgian Jazz: van gouden generatie tot jong geweld blikt diezelfde Goossens terug naar de gouden generatie van de Belgische jazz, maar kijkt hij ook naar de toekomst.