Wij gebruiken cookies. accepteer

Nog exact één maand tot MEEWIND 2.0

Over exact één maand vindt MEEWIND 2.0 plaats. Op zondag 27 november slaat muziekclub N9 zijn tenten op bij de overburen van CC De Herbakker voor een abnormaal muzikaal festival vol avontuurlijke muziek. Karen Willems kiest een deel van het programma.
De wonderdrumster uit het Meetjesland is dit jaar Artist in Residence bij muziekclub N9 en kan je kennen van onder andere Inwolves, Novastar en Yuko.

Een van de blikvangers van de dag wordt Karen Willems zèlf. Karen stelt namelijk in wereldpremière haar nieuw project ‘Biond the drum: a total sensory experience’ voor. Samen met geluidstovenaar Thomas Betsens zal ze muziek maken met haar hele lichaam. Via allerhande sensoren en modules zullen haar bewegingen, gedachten en gevoelens tijdens het drummen omgezet worden in muziek. Ze gaat dus als het ware in muzikale dialoog met zichzelf. De vorderingen van het project kan je volgen op deze blog.

Verder op het programma: de 360°-set van Raveyards, de gevaarlijkste rockers van België The Germans, een soloset van Bert Dockx (Dans Dans, Flying Horseman), een improset van Kreng en Benjamin Glorieux met Karen Willems, drones rond de Dreamachine met Hellvete en Engerling Ensemble en cultdoom met Father Murphy. Tussendoor zijn er interviews door Gianni Marzo met Father Murphy, Chantal Acda, Bert Dockx en Mike en Nele van Consouling Sounds.

MEEWIND 2.0 is een organisatie van muziekclub N9 en CC De Herbakker en vindt plaats in CC De Herbakker in Eeklo op zondag 27 november. Tickets kosten amper 16 euro in voorverkoop of 20 euro aan de deur. Alle info over het programma, tickets en praktische informatie kan je vinden op www.mwnd.be.

Meer info Tickets Facebook