Wij gebruiken cookies. accepteer

Kokonuts! (BE)

Kokonuts! dat is sinds 2020 het alter ego van Jelle en Ole. Beide heren zijn verwoede verzamelaars van vinyl uit alle uithoeken van de wereld. Muziekjes die ze ook heel graag delen met een publiek, zowel als DJ’s en radiomakers maar ook als programmatoren voor Kokopelli World Festival.

Een Kokonuts! set is altijd een verrassende aanval op je dansschoenen. Je ontdekt muziek die je nergens anders hoort. Je wordt meegezogen in een mix van Afrikaanse ritmes, Latijns-Amerikaanse grooves, tropische Global beats, Aziatische funk en zwoele reggae. Zowel hedendaagse floorfillers als oldskool classics steken in de platenbakken. Een humoristische noot is nooit ver weg, noem het Global Sounds Nuttiness. Afgetopt met wat MC werk in de typische soundsystem traditie staat Kokonuts! garant voor een hevig feestje.

Ze speelden op festivals zoals Dranouter en Copacobana en mochten ook het publiek warm maken voor Jaune Toujours, Gaïsha, Al-Qasar, Chouk Bwa & The Ångströmers in muziekclubs 4AD, N9 en Villa Anamma.