Wij gebruiken cookies. accepteer

Pura Vida (BE)

Sinds 2006 staat Pura Vida aan de top van de Reggae Muziek, ze werkten eerder al samen met The Congos, Congo Ashanti Roy, Lee Perry, Jah9, Bleue,.... Vorige zomer waren ze nog op Europese zomertournee met The Congos. Tijdens deze zomertour werden nieuwe nummers met een hoog Rock en Roll gehalte geboren. En opgenomen in de Lost Ark Studio van Bregt Puraman.

Op 22 mei 2020 komt het nieuwe album Praying for The Angels uit, in samenwerking met N.E.W.S distributie. Op het album staan er guest opnames met oa. Congo Ashanti Roy, Watty 'King' Burnett en de Brazilliaanse zangeres Alessandra Di Queiroz. Congo Ashanti Roy en Watty Burnett beiden lid van The Congos hoeven we jullie niet meer voor te stellen.
Alessandra Di Queiroz is ontdekt door Maarten De Boever, via een audio file die hij toegestuurd kreeg door zijn Brazilliaanse We Are All Warriors ambassadeurs Klayson Levi.
' Ik hoorde al van de eerste zanglijn, dat het wel een klik zou geven in de studio van mijn broer Bregt. Al snel kwam ik met Alessandra in contact, en vroeg haar de oversteek naar België en de Lost Ark Studio te maken. 2 maanden later kwam ze aan in Maria-Aalter, volledig onder de indruk. Wat volgde was een nieuwe vibe met een hoog Rock&Roll gehalte'.

Eind vorig jaar kwam Alessandra terug naar de Lost Ark Studio om haar eerdere opnames met Pura Vida af te werken. Ze speelden eerder een intiem concert in de uitverkochte Arscene in Hansbeke en iedereen die aanwezig was, was zwaar onder de indruk. Haar stem is een mix van Janis Joplin en Amy Winehouse. Voor de kleine tournee in Mei maakt ze de oversteek naar de Lost Ark Studio en zal ze enkele nummers die op het nieuwe album staan Live komen spelen met haar band Pura Vida.

Rock On.