Wij gebruiken cookies. accepteer

za 06.11.2021
CST+ zitplaatsen

CST+ zitplaatsen

Dit zijn de coronamaatregelen vanaf maandag 29 november 2021. Ze gelden al zeker tot het eind van het jaar.

Respecteer de basisregels
- Blijf thuis als je je ziek voelt of als je in de zeven dagen voor het evenement symptomen vertoonde. Contacteer in dat geval een arts.
- Beperk je sociale contacten.
- Respecteer waar mogelijk de social distance van 1,5 meter.
- Was en ontsmet regelmatig je handen.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.

Zitplaatsen
- Alle evenementen gaan zittend door. 
- Zitplaatsen zijn vrij. Je kan dus zelf kiezen waar je zit.
- Het is verplicht zo veel mogelijk te blijven zitten. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair of om een drankje te bestellen aan de bar.

Algemene mondmaskerplicht vanaf 10 jaar
- Draag te allen tijde een mondmasker.
- Je mag je mondmasker enkel occasioneel en kortstondig afzetten om te eten of te drinken.
- Het mondmasker mag ook afgezet worden wanneer de aard van de activiteit dat vereist. Concreet is dit enkel het geval bij de cursussen samenzang en mondharmonica.

Covid Safe Ticket +
- Het Covid Safe Ticket is verplicht bij alle evenementen (concerten en cursussen).

- Het Covid Safe Ticket is een unieke QR-code. Met deze QR-code bewijs je dat je:

  • volledig gevaccineerd bent tegen het Covid-19-virus
    of
  • recent een negatieve test hebt afgelegd
    of
  • recent hersteld bent van Covid-19

- Je kan deze QR-code downloaden en tonen via de Covid Safe App. Je kan ze ook downloaden via www.mijngezondheid.be, www.mijnburgerprofiel.be of www.myhealthviewer.be. Daarnaast kan je de QR-code telefonisch aanvragen en per post toegestuurd krijgen. Bel daarvoor naar 078/78.78.50 (Vlaanderen) of 02/214.19.19 (Brussel).

- Je moet deze QR-code en een identiteitsbewijs tonen aan de ingang voor aanvang van de activiteit.
- Het Covid Safe Ticket wordt vanaf nu altijd gecombineerd met een mondmasker. Na het scannen van de QR-code blijft het dragen van een mondmasker verplicht.

 

Aksak Maboul + Nele De Gussem (solo)

Elektronica, pop, experimental, minimalisme én hedendaags klassiek

Het slechte nieuws: Artist in Residence Leopard Skull is ziek en kan niet spelen. Het goede nieuws: die andere Artist in Residence Nele De Gussem is kerngezond en zal de avond solo openen.

Aksak Maboul bestaat al sinds 1977, maar de avant-garde band nam in die lange periode verschillende vormen aan. Stichter Marc Hollander - ook de oprichter van het Crammed Discs label - is het enige permanent lid. Tegenwoordig bestaat de kern van de band uit Hollander en vocaliste Véronique Vincent. Na een lange pauze brachten ze in 2020 het nieuwe dubbelalbum ‘Figures’ uit. Daarop komen alle genres en stijlen die de band in zijn lange bestaansgeschiedenis verkende samen: je hoort elektronica en pop, maar ook experimentele muziek, jazz, minimalisme én hedendaags klassiek.

In oktober van 2021 zullen er twee gelimiteerde vinyls verschijnen. Op ‘Redrawn Figures 1 & 2’ staan er reworks en covers door onder andere Cate Le Bon, The Notwist, Kate NV, Vanishing Twin, Felix Kubin, Toulouse Low Trax, Hello Skinny, Matias Aguayo en Hollander zelf. Bovendien werkt de band ook aan een nieuwe studioplaat die in de herfst van 2022 zal verschijnen. Live laten Hollander en Vincent zich bijstaan door Lucien Fraipont (Robbing Millions), Erik Heestermans en Faustine Hollander.

Leopard Skull opent de avond. De band rond multi-instrumentalist Harm Pauwels is sinds 2020 Artist in Residence bij muziekclub N9. In 2019 verscheen debuutalbum ‘Welcome Home’ bij EXAG’ Records en stond de band in de finale van Sound Track Oost-Vlaanderen. Het afgelopen jaar werkte Leopard Skull volop aan nieuwe muziek. Die klinkt nog steeds heerlijk psychedelisch.

foto Aksak Maboul © Samuel Kirszenbaum
foto Nele De Gussem © Geert Braekers

Artist in Residence 2020-2021: Leopard Skull (BE)

Leopard Skull is in 2020 en 2021 Artist in Residence* bij muziekclub N9. Leopard Skull is het project rond multi-instrumentalist Harm Pauwels. Hij haalt zijn invloeden bij The Beatles, vroege Brian Eno en Foxygen en produceert psychedelische songs die zowel boeiend als bevreemdend klinken. L…

Lees meer

Artist in Residence 2021: Nele De Gussem (BE)

Nele De Gussem is in 2021 Artist in Residence* bij muziekclub N9. De Gentse begint al op jonge leeftijd gitaar te spelen en schrijft ook snel eigen muziek. Na een klassieke opleiding aan het conservatorium verandert ze van koers. Ze wordt multi-instrumentaliste en zangeres bij Maya's Moving Cast…

Lees meer

Aksak Maboul (BE)

Playfully mixing and deconstructing various genres to create its own sonic world, the seminal band hasn’t stopped changing shape and form throughout its existence (the only permanent member being its initiator, Crammed Discs boss Marc Hollander). Aksak Maboul now revolves around Hollander & Véro…

Lees meer

VVK: €14
ADK: €17
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (reserveer via tickets@n9.be)

staand concert

zaterdag 06.11.2021
20:00 deuren
20:30 Nele De Gussem (solo)
22:00 Aksak Maboul


Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo