Wij gebruiken cookies. accepteer

za 30.04.2016

André Brasseur (BE)

Hammondvirtuoos speelt voor het eerst in 40 jaar met band - LAATSTE TICKETS

Cultheld André Brasseur, Hammondpionier en koning van de begintune, speelt voor het eerst in 40 jaar weer met een begeleidingsband.

André Brasseur is een topper. De Hammondvirtuoos maakte een wereldhit in 1965. De instrumental ‘Early bird’ ging wereldwijd meer dan zes miljoen keer over de toonbank. Ook zijn andere nummers trokken de wereld rond. Daarnaast was Brasseur ook te horen op de grootste successen van Vaya Con Dios.

Brasseur wordt wel eens de koning van de begintunes en de keizer van de dansvloer genoemd. De man is 75 vandaag en speelt nog drie keer per week solo in een paar restaurants in zijn woonplaats Namen. Hij geniet een internationale cultstatus. De platen van weleer worden gezocht door mods, soulfans en dj’s. 

Op 29 januari 2016 verscheen het carrière-overzicht van André Brasseur op cd en vinyl: ‘Lost Gems From The 70’s’. En nu kruipt André Brasseur voor het eerst in 40 jaar weer met een jonge begeleidingsgroep het podium op.

Dj Tabou duikt voor en na het concert in zijn collectie Hammondmuziek.

LAATSTE TICKETS. BESTEL SNEL!

foto (c) Anton Coene

After 40 years, Hammond pioneer and king of the tv tune André Brasseur, is once again touring with band. In 1965, the worldwide hit single ‘Early Bird’ sold over six million copies.
Brasseur is 75 years old, but is still known as the emperor of the dance floor. He has achieved international cult status and his records are sought after by soul fans and dj’s worldwide.

On january 29th 2016, ‘Lost Gems From The 70’s’ appeared on cd and vinyl. The perfect reason for André Brasseur to climb the stage once more. This time he’s accompanied by a young backing band.

Before and after the show, DJ Tabou will feed your cravings for more Hammond music.

DJ Tabou (BE)

DJ Tabou spins afro(beat), funk, soul, rhythm 'n' blues, early hiphop, soul, jazz, groove, ethio(jazz), exotica, reggae and everything in between!

Lees meer

André Brasseur (BE)

André Brasseur is een topper. De Hammondvirtuoos heeft een wereldhit gemaakt. Hij is de chouchou van James Brown en Claude François. En hij speelt mee op de grootste successen van Vaya Con Dios. Toch is hij een cultheld. Dat is deels zijn eigen fout. Brasseur investeert het geld van zijn mil…

Lees meer

VVK: €15
ADK: €18

staand concert

zaterdag 30.04.2016
deuren 20:00
start 21:00

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo