Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 01.12.2017
Exclusief

Exclusief

Dit is het enige Belgische concert tijdens deze tour.

Dit is het enige concert van deze formatie op Belgische bodem.

Uitschieter

Uitschieter

Dit concert kreeg het kwaliteitslabel UITSCHIETER, waarmee relatief onbekende pareltjes in de kijker gezet worden. UITSCHIETER helpt je een keuze te maken uit het ruime en gevarieerde Meetjeslandse podiumaanbod en nodigt uit tot ontdekken. Mét een gerust hart, want alle voorstellingen werden afzonderlijk geselecteerd door de Meetjeslandse programmatoren. Kwaliteit gegarandeerd! Ontdek alle UITSCHIETERS op www.uitschieter.be

Uitschieter

Ansatz der Maschine (BE)

Artist in Residence speelt surround show - UITVERKOCHT

Ansatz der Maschine – in 2017 Artist in Residence bij muziekclub N9 – stelt in première en exclusief een nieuw project voor. De band speelt in uitgebreide bezetting én in surround.

DIT CONCERT IS UITVERKOCHT. ANSATZ DER MASCHINE SPEELT EEN EXTRA CONCERT OP ZATERDAG 2 DECEMBER.

Ansatz der Maschine is in 2017 Artist in Residence bij muziekclub N9. De band rond Mathijs Bertel werkt het hele jaar lang in N9 villa aan nieuw werk en kiest daarbij voor een wel heel speciaal extra instrument: N9 villa zelf. Mathijs en co beschouwen de ruimte als een gigantische klankkast en zullen hun sound uitpuren en aanpassen aan de akoestiek van de zaal. Voor de nieuwe muziek laten ze zich inspireren door onder andere Efterklang, Aphex Twin en Hanne Hukkelberg.

Het resultaat van dit creatieproces kan je nu in première meemaken. Ansatz der Maschine speelt voor de gelegenheid in uitgebreide bezetting en plaatst niet alleen luidsprekers voor, maar ook achter én boven het publiek.

 

Ansatz der Maschine – Artist in Residence at music club N9 – exclusively presents us its newest project. The band will be performing in supersized numbers and in surround!

THIS CONCERT IS SOLD OUT. ANSATZ DER MASCHINE WILL PLAY AN EXTRA SHOW ON SATURDAY 2 DECEMBER.

Artist in Residence 2017: ANSATZ DER MASCHINE (BE)

Ansatz der Maschine - Albumrelease concert "Tunguska" In 1908 vond bij de Siberische rivier "Tunguska" een enorme explosie plaats.  In een omtrek van 40  km werden alle bomen doormidden geknakt en de schok met een kracht van 15 atoombommen was voelbaar tot 200 km ver.... Alleen, er werd nooi…

Lees meer

VVK: €10
ADK: €13

zittend concert

vrijdag 01.12.2017
deuren 20:00
start 21:00

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo