Wij gebruiken cookies. accepteer

za 22.05.2021
i.s.m. Angär

i.s.m. Angär

Dit concert is een samenwerking met Angär

Angär

muziekclub N9 in Angär: Bandler Ching

Jazz, hiphop, elektronica en noise

#coronaproof

Dit concert wordt geannuleerd wegens ziekte. Ticketkopers kregen een mail met meer info. 

Voor de eerste liveconcerten mét livepubliek van 2021 zakt muziekclub N9 af naar de tuin van Angär in Kaprijke. Wees er snel bij, want er zijn slechts 50 tickets beschikbaar per exclusief, coronaproof concert!

Bandler Ching is het muzikale geesteskind van Ambroos De Schepper (Kosmo Sound, Azmari …). Jazz, hiphop, elektronica en noise vormen de hoofdingrediënten. Samen met Alan Van Rompuy (Azertyklavierwerke), Federico Pecoraro (ECHT!) en Olivier Penu (Kel Assouf) zweeft Bandler Ching van het ene uiterste naar het ander, altijd voorzien van een aanstekelijke groove of sound die eenieders fantasie met zekerheid op hol doet slaan. Hun EP 'Sub Surface' is nu uit bij Sdban Records.

foto Bandler Ching © Julie Van Kerckhoven

#CORONAPROOF
Bescherm jezelf, de medewerkers en de andere aanwezigen! Houd rekening met volgende coronamaatregelen:

- Plan geen verschillende activiteiten binnen dezelfde week.
- Blijf thuis als je je ziek voelt of als je in de zeven dagen voor het evenement symptomen vertoonde. Contacteer in dat geval een arts.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je bubbel behoren.
- Ontsmet je handen bij aankomst en vertrek. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en tijdens de pauze.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het domein betreedt. Je mag het mondmasker enkel heel kort afnemen om een slokje te drinken.

- Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
- Tickets zijn enkel online te koop.
- Je kan maximum vier tickets kopen voor jezelf en je bubbel. Bubbels worden gevormd op basis van de ticketbestellingen. Bestel dus samen tickets als je samen wil zitten. Het is niet mogelijk om je bubbel achteraf nog aan te passen.
- Bij aankoop van tickets zal je telkens de naam en het telefoonnummer van de tickethouder moeten opgeven.* Hou deze gegevens dus bij de hand wanneer je tickets bestelt. Bij aankomst zullen deze gegevens gecontroleerd worden.

- Kom op tijd en samen met de rest van je bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 15:00. Het concert start om 16:00.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen die de looprichting aanwijzen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair.
- Dranken worden bediend aan je zitplaats. Je kan niet bestellen aan de bar.

* In het kader van de coronapandemie zijn we verplicht zowel bij voorstellingen als bij workshops aanwezigheidsregisters bij te houden. Deze bevatten tenminste naam en telefoonnummer van elke tickethouder of deelnemer. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om voor te leggen aan de tracing instanties, indien zij daar om vragen. De gegevens zullen na dertig dagen bewaring vernietigd worden.

Bandler Ching (BE)

Bandler Ching ontstond vanuit de muzikale ideëen van Ambroos De Schepper, waarbij de invloed van jazz, hiphop, elektronica, noise de hoofdingrediënten waren. Samen met Alan Van Rompuy (A Z E R T Y klavierwerke), Federico Pecoraro (ECHT!) en Olivier Penu (Kel Assouf) zweeft Bandler Ching van het …

Lees meer

VVK: €14
ADK: €17
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)
Economy Pass niet geldig

zittend concert

zaterdag 22.05.2021
15:00 deuren
16:00 start


Angär
Vrouwstraat 25
9970 Kaprijke
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo