Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 18.10.2019
Exclusief

Exclusief

Dit is het enige Belgische concert tijdens deze tour.

Dit is het enige concert van deze formatie op Belgische bodem.

Chance McCoy + Johnny Irion Trio

bluegrass, folk en rock-‘n-roll

Chance McCoy speelt gitaar, banjo en fiddle. De autodidact startte zijn muzikale carrière in de straten van West Virginia. Hij trok nadien de baan op met Chance McCoy and the Appalachian String Band en was vele jaren lid van Old Crow Medicine Show, waarmee hij in 2014 een Grammy won in de categorie Best Folk Album.

Binnenkort verschijnt ‘Wander Wide’, het eerste soloalbum van Chance McCoy. De langspeler is een cross over tussen traditionele en hedendaagse muziek. Je hoort een blend van old school bluegrass en folk met moderne rock-‘n-roll arrangementen en een rijke productie. Bovendien slaagt Chance McCoy er samen met zijn band in zijn live energie perfect te capteren op plaat.

Opener Johnny Irion vormt al jaren een folkduo met zijn vrouw Sarah Lee Guthrie en is de voorman van U.S. Elevator. Tegenwoordig trekt de Californische rocker rond met zijn eigen trio. Vorig jaar bracht hij het fel gesmaakte album ‘Driving Friend’ uit, waarvoor hij hulp kreeg van leden van Dawes, Wilco en The Mother Hips. Met de plaat bevestigt Irion zijn reputatie als een van de meest opwindende artiesten binnen de folkrock wereld.

Chance McCoy (US)

Chance McCoy is a Grammy Award winning Indie Folk musician from West Virginia. “It can be scary to step away from something that’s been so successful,” says Chance McCoy, “but it’s important to follow your passion. I really believe in the music that I’m making right now, so it feels like the…

Lees meer

Johnny Irion Trio (US)

Johnny Irions leven is doorweven van muziek en literatuur. Hij is familie van de legendarische auteur John Steinbeck en getrouwd met Sarah Lee Guthrie (kleindochter van Woody, dochter van Arlo). Met Sarah Lee Guthrie vormt hij al jaren een succesvol folkduo (denk maar aan het fantastische a…

Lees meer

VVK: €15
ADK: €18
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

vrijdag 18.10.2019
20:00 deuren
20:30 Johnny Irion Trio
22:00 Chance McCoy


N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo