Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 29.11.2019
Pay what you want

Pay what you want

Voor een 'Pay what you want' evenement betaal je niet bij het binnenkomen, maar bij het buitengaan. En bovendien beslis je zelf hoeveel. Jij bepaalt dus zelf wat het concert voor jou waard is!

pay what you want

Comm'Unité: Studio Shap Shap

“a sound trip on a musical UFO”

Studio Shap Shap ontstond in 2015 in Niamey, de hoofdstad van Niger. De band bestaat uit vijf vrienden met een verschillende afkomst, leeftijd en verhaal. Muziek is hun gemeenschappelijke taal. Ze spelen op traditionele instrumenten als de douma, kalangou, komsa, molo en kindé en mengen deze met elektronische beats.

Op eerste album ‘Château 1’ (2016) hoor je samples uit de natuur en de stad, traditionele en elektronische geluiden en spoken word en gezang. Vorig jaar speelde Studio Shap Shap op Esperanzah in Floreffe. De band werd er door RTBF uitgeroepen tot dé revelatie van het festival. Binnenkort verschijnt er een EP met nieuw werk.

Voor en na plaatjes door DJ Luke Batarang. Hij is een muzikale globetrotter die al meer dan dertig jaren muziek uit de vier windstreken verzamelt. Geen genre is hem te vreemd, zolang het maar om authentieke muziek gaat. Vanavond ligt zijn focus op Afrika. Verwacht je aan een stomende African Dance Party!

Tijdens Comm'Unité viert muziekclub N9 feest, samen met de bewoners van het Rode Kruis Opvangcentrum.

PAY WHAT YOU WANT
We draaien het toegangssysteem om. Je betaalt niet bij het binnenkomen, maar bij het buitengaan. En je beslist zelf hoeveel. Je bepaalt dus zelf wat het concert voor jou waard is. Reserveren is niet nodig, kom gewoon langs!

VOLKSKEUKEN
Voor aanvang van Comm'Unité kan je deelnemen aan de allereerste Volkskeuken in N9 fabriek. Inschrijven is verplicht!
 

Dj Luke Batarang (BE)

Sinds midden jaren ‘80 is dj luke batarang een verwoed muziekverzamelaar. De ene avond draait hij non-stop rockabilly boppers, de andere avond is het al freejazz of reggae wat de klok slaat. All killers, no fillers is zijn motto! foto Luke Batarang © Jürgen Dhont

Lees meer

Studio Shap Shap (NE)

With music as their common language, these 5 musicians make traditional instruments come alive as they masterfully mix electronic beats with looping field recordings from the urban and rural world. Their sound universe leaves no one indifferent and resonates right to the dancing bone. Their…

Lees meer

Pay What You Want

staand concert

vrijdag 29.11.2019
20:00 deuren
20:30 start

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo