Wij gebruiken cookies. accepteer

Engelstalige rapper DVTCH NORRIS begon zijn carrière als backing rapper bij Coely. Zijn eerste live optreden was dan ook meteen in het voorprogramma van Kendrick Lamar. Wat voor velen een carrièrehoogtepunt zou zijn, was voor de Antwerp Countryboy de aftrap van een klimtraject.

EP ‘I’m Sad I Wanna Make it’ is uit sinds mei van 2018. Met ‘Toothpick’ scoorde de man zowaar een hit in Argentinië en Chili. De sound van Dvtch Norris is smooth, dansbaar en soulvol. Met hier en daar een vleugje trap en hangende beats is de Antwerpenaar een absolute feestgarantie.

De opener van de avond is Blu Samu. De Portugees-Antwerps-Brusselse prikte haar naam in juni van 2018 stevig op ‘s lands urbankaart met EP ‘Moka’. Ze laat zich onder andere inspireren door Lauryn Hill en Erykah Badu. Blu Samu koppelt haar warme stem en reflectieve melancholie aan een vloeiende flow, funky beats en melodieuze productie.
 

foto DVTCH NORRIS © Victor Darmont
foto Blu Samu © Martin Gallone

 

DVTCH NORRIS (BE)

DVTCH NORRIS aka Dutch (°1993 in Antwerpen, België) is een Engelstalige rapper uit Antwerpen. In 2013 tekent DVTCH bij het independent label Beatville en wordt hij de vaste gastartiest in de live show van zangeres/rapster Coely. Samen verzorgen ze meer dan 250 shows doorheen Europa, waarond…

Lees meer

Blu Samu (BE)

"Blu Samu started making music when she was 19, she travels trough out different styles, from hip hop to soul passing by funk. Her songs are a reflection of her inner thoughts and feelings, where modesty has no place. Starting her traject in Antwerp, she decided to move to Brussels after m…

Lees meer

VVK: €15
ADK: €18
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

vrijdag 01.02.2019
20:00 deuren
20:30 Blu Samu
21:30 Dvtch Norris

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo