Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 23.04.2021
UITGESTELD

UITGESTELD

Dit concert / deze cursus wordt uitgesteld wegens de aanhoudende coronacrisis. Nieuws over een eventuele nieuwe datum / nieuwe data volgt binnenkort. Ticketkopers / deelnemers worden op de hoogte gehouden via mail.

Klik hier voor een stand van zaken

Frank Vander linden

Solo in tijden van corona

Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, kan het ook alleen. Meestal omdat hij dat graag doet, soms omdat het nu eenmaal niet anders kan, zoals nu, wanneer kleine, akoestische optredens een noodzaak zijn. Zonder De Mens schrijft en speelt hij bedachtzamer. De teksten krijgen nog meer aandacht, het bij momenten virtuoos akoestisch gitaarwerk springt naar voren.

Live en solo beroert en amuseert hij, met bitterzoete levensverhalen, met songs uit zijn soloplaten ‘Frank Vander linden’ (met single ‘In de walszaal’) en ‘Nachtwerk’ (met het klassieke ‘Ik dacht aan een vrouw’), met uitgebeend werk van De Mens, Jan De Wilde, Elvis Presley, enzovoort. Een vreemde tijd brengt een nieuwe manier om de songschrijver en vertellende muzikant Vander linden van dichtbij te leren kennen.

foto FRANK VANDER LINDEN © Guy Kokken

 

Frank Vander linden (BE)

Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, kan het ook alleen. Dat bewees hij in 2009 en 2010 met zijn zeer succesvol solo-debuut “Frank Vander linden” (met daarop “In de walszaal”) en de bijbehorende, vijftig optredens tellende tournee. Zonder De Mens schrijft en speelt hij bedachtzame…

Lees meer

VVK: €16
ADK: €19
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

zittend concert

vrijdag 23.04.2021
19:30 deuren
20:30 Frank Vander linden

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo