Wij gebruiken cookies. accepteer

za 07.11.2020
UITGESTELD

UITGESTELD

Omwille van de verstrengde coronamaatregelen sluit muziekclub N9 opnieuw de deuren. Alle concerten en cursussen worden met onmiddellijke ingang en tot nader order opgeschort. Nieuws over een eventuele nieuwe datum / nieuwe data volgt binnenkort. Ticketkopers / deelnemers worden op de hoogte gehouden via mail.

Meer info

Uitschieter

Uitschieter

Dit concert kreeg het kwaliteitslabel UITSCHIETER, waarmee relatief onbekende pareltjes in de kijker gezet worden. UITSCHIETER helpt je een keuze te maken uit het ruime en gevarieerde Meetjeslandse podiumaanbod en nodigt uit tot ontdekken. Mét een gerust hart, want alle voorstellingen werden afzonderlijk geselecteerd door de Meetjeslandse programmatoren. Kwaliteit gegarandeerd! Ontdek alle UITSCHIETERS op www.uitschieter.be

Uitschieter

Fulco + Himshe

licht geniale, absurdistische Nederlandstalige pop

FULCO kent u van zijn titelloze debuutplaat met singles zoals 'Grensdorp' en de 'SMS'ende Mens'. En als pilaar bij BeraadGeslagen, De Beren Gieren en STADT. De Gentse Nederbelg bezingt als FULCO de alledaagse waanzin. Denk aan kleurrijke synths en lekkere drummetjes. Veel melodie en zelfs post-punk. Met voorbeelden als Connan Mockasin, Alabama Shakes, Sly & The Family Stone, en Mac DeMarco.

Net geen jaar nadat hij zijn debuutplaat op de wereld bracht, komt FULCO in september met een kortspeler vol licht geniale absurdistische hersenspinsels op de proppen. Is dit een compilatie, een rariteitenkabinet of een volstrekt legale bootleg? Sowieso alvast een hebbeding van 10 inch lang.

Support Himshe stelt haar debuut-EP ‘Stay’ voor. Een productie van Koen Gisen die als erg veelbelovend onthaald wordt. Himshe brengt een verhaal van verbondenheid in een sterk gepolariseerde samenleving en dat vertaalt zich in de muziek. Tegengestelden schuren zowel thematisch als muzikaal langs elkaar en versmelten altijd tot een geheel. Eens rustig kabbelend en innemend breekbaar, dan weer gestuwd door dreigende bassen met een apocalyptische weerklank.
 

foto FULCO © Jef Boes
foto HIMSHE © Wouter De Laender

Hou rekening met volgende coronamaatregelen bij concerten:
- Blijf thuis als je je ziek voelt en contacteer een arts.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Hou te allen tijde minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je bubbel behoren.
- Ontsmet je handen bij het toekomen en het vertrekken. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en de pauze.
- Gebruik enkel een papieren zakdoekje en gooi het weg in een afgesloten vuilnisbak of hoest of nies in de binnenkant van je elleboog.
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het gebouw betreedt. Je mag het mondmasker nooit afnemen.
- Tickets zijn enkel online te koop.
- Bij aankoop van tickets zal je telkens de naam en het telefoonnummer van de tickethouder moeten opgeven.* Hou deze gegevens dus bij de hand wanneer je tickets bestelt. Bij aankomst zullen deze gegevens gecontroleerd worden.
- Bubbels bestaan uit maximum twee personen en worden gevormd op basis van de ticketbestellingen. Het is niet mogelijk om bubbels aan te passen.
- Kom op tijd en samen met de rest van je bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 19:30. Het concert start om 20:30.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen die de looprichting aanwijzen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair.
- De bar is gesloten. Het is niet toegestaan te eten of te drinken in het gebouw.
- Indien het concert niet uitverkocht is zullen er nog tickets te koop zijn aan de kassa. Die betaal je bij voorkeur met de Payconiq by Bancontact-app.
- De concerten eindigen ten laatste om 22:30.

* In het kader van de coronapandemie zijn we verplicht zowel bij voorstellingen als bij workshops aanwezigheidsregisters bij te houden. Deze bevatten tenminste naam en telefoonnummer van elke tickethouder of deelnemer. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om voor te leggen aan de tracing instanties, indien zij daar om vragen. De gegevens zullen na dertig dagen bewaring vernietigd worden.

FULCO (BE)

FULCO kent u van zijn titelloze debuutplaat met singles zoals 'Grensdorp' en 'de SMS'ende Mens'. En als pilaar bij BeraadGeslagen, De Beren Gieren en STADT. De Gentse Nederbelg bezingt als FULCO de alledaagse waanzin. Denk aan kleurrijke synths en lekkere rummetjes. Veel melodie en zelfs post-pu…

Lees meer

HIMSHE (BE)

Himshe stelt haar debuut-EP ‘Stay’ voor. Een productie van Koen Gisen die als erg veelbelovend onthaald wordt. “Himshe stuurt een mysterieuze muzikale waas door je hoofd. De vocale inbreng van Selien Hoessen doet je hart smelten van innig geluk en boezemt tegelijk een zekere angst in voor h…

Lees meer

VVK: €14
ADK: €17
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

zittend concert

zaterdag 07.11.2020
19:30 deuren
20:30 start

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo