Wij gebruiken cookies. accepteer

NIEUWE LOCATIE! Dit concert verhuist naar muziekclub N9 (Kubiek, Kerkstraat 121, Eeklo).

Wie Coely al live aan het werk zag, weet dat zij/x/hij getuige was van wereldklasse. Ze gooide al hoge ogen in zowel binnen- als buitenland, van Rock Werchter, Pukkelpop en Tomorrowland tot Glastonbury Festival, Pinkpop en Openair Frauenfeld.

Gepakt en gezakt met nieuwe tracks, die de grens tussen hiphop, soul, r&b en pop doen vervagen, lijkt Coely klaar om haar publiek te verlossen van de corona-ketting die ons allen zolang in hechtenis hield. Coely’s eerste gouden langspeler ‘Different Waters’, met daarop hits als ‘Don’t Care’ en ‘Celebrate’, verscheen in 2017. Vijf jaar later luidt nieuwe single en zomerhit in wording ‘Run It Up’ feat. ALBI X een nieuw hoofdstuk in.

Belgisch/Marokkaanse singer-songwriter Alioth is één van de grootste beloften van het Belgische indie- en popcircuit. Met een betoverende stem en bijzonder gevoel voor melodie weet hij steeds te verrassen met zijn unieke sound. Zijn eerste singles en debuut-EP ‘Delusia’ experimenteerden nog richting r&b, maar met zijn laatste singles ‘You’re Still Young’ en ‘Talk About It’ zet Alioth een deur open naar indiepop, waar we in de toekomst nog veel meer van mogen verwachten. In december 2021 was Alioth winnaar van Sound Track Oost-Vlaanderen.

foto Alioth © Lucas Heirbaut

Coely (BE)

Coely, het onbetwiste icoon dat naast landsgrenzen, ook het kleuren- en smakenpalet overstijgt. Of je nu behoort tot de Babyboomers, Generatie X, Millennials of iets ertussenin, wie Coely live aan het werk ziet, weet dat zij/x/hij getuige is van wereldklasse. Een bovenzinnelijke gewaarwording di…

Lees meer

Alioth (BE)

Belgisch/Marokkaanse singer-songwriter Alioth wordt omschreven als één van de grootste beloften van het Belgische indie- en popcircuit. Met een betoverende stem en bijzonder gevoel voor melodie weer hij steeds te verrassen met zijn unieke sound. Zijn eerste singles en debuut-EP ‘’Delusia’’ exper…

Lees meer

VVK: €20
ADK: €25
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

zaterdag 02.07.2022
20:00 deuren
20:30 Alioth
21:30 Coely

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo