Wij gebruiken cookies. accepteer

Het Brusselse duo Hydrogen Sea staat garant voor sferische dreampop, gekenmerkt door de glasheldere vocals van Birsen Uçar en het elektronische universum van Pieterjan Seaux (o.a. Zwangere Guy en Sioen). Hun derde full album 'Creature Comforts' is een heerlijk frisse verzameling van nieuwe songs die gaan over de dingen die ons, fragiele wezens, fysiek en mentaal troost kunnen bieden en goed doen voelen. Het album klinkt verrukkelijk licht zonder de donkerte uit het oog te verliezen.

Meis maakt geen popmuziek, maar toch hoor je hooks. Haar muziek is herkenbaar, maar je weet niet precies met wie ze te vergelijken valt. Geïnspireerd door de directheid van Phoebe Bridgers, de intieme vocalen van Dodie, het rauwe geluid van Big Thief en de donkere en minimalistische producties van James Blake, heeft Meis de ideale manier gevonden om haar verhaal te vertellen, volledig in haar eigen stijl. In het conceptuele album 'Zwart/Wit' doet zangeres Aysha De Groot een boekje open over een periode van ziekte, trauma, herstel, kracht en de zoektocht naar zelfliefde.

Dit concert is een samenwerking tussen muziekclub N9 en Cultuurhuis Herbakker en vindt plaats in Cultuurhuis Herbakker. Meer info over dit concert vind je op de website van Cultuurhuis Herbakker.

foto MEIS © Felice Hofhuizen
foto Hydrogen Sea © Eva Vlonk

Hydrogen Sea (BE)

Hydrogen Sea’s derde full album Creature Comforts is een heerlijk frisse en kleurrijke verzameling van nieuwe songs die gaan over de dingen die ons, fragiele wezens, fysiek en mentaal troost kunnen bieden en goed doen voelen. Het album is Birsen en PJ’s eerste samenwerking met producer Luuk Cox …

Lees meer

MEIS (NL)

Meis heeft geleefd, en dat deelt zij op haar debuutalbum. Na het uitbrengen van haar EP ‘Een’ werd het soloproject van Aysha de Groot omschreven als ‘betoverend, met kleine liedjes over grote onderwerpen.’ In het nieuwe hyper-persoonlijke album zoekt ze daarin nog verder de grenzen op. ‘Hoe onco…

Lees meer

Basistarief: €20
Tickets worden verkocht door Cultuurhuis Herbakker

zittend concert

zaterdag 23.11.2024
van 20:00 tot 21:30

Cultuurhuis Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo