Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 02.06.2017
Pay what you want

Pay what you want

Voor een 'Pay what you want' evenement betaal je niet bij het binnenkomen, maar bij het buitengaan. En bovendien beslis je zelf hoeveel. Jij bepaalt dus zelf wat het concert voor jou waard is!

pay what you want

Comm'Unité: Imarhan (DZ)

New wave of Touareg music

Dit jaar verwelkomen we een van de nieuwste touaregsensaties op Comm’Unité: Imarhan. De band keert terug naar de roots van de touaregmuziek.

OPGELET: Het concert start al om 20:30 uur (in plaats van 21:00 uur). De deuren gaan open om 20:00 uur. Na het optreden - als de zon onder is - kunnen alle aanwezigen gratis een hapje mee-eten van de Iftar, het avondmaal tijdens de ramadan. Voor de gelegenheid schenken we geen alcohol. 

De muzikanten van Imarhan zijn afkomstig uit Mali, maar leven in ballingschap in Algerije. Hun titelloze debuutplaat uit 2016 werd geproduced door Eyadou Ag Leche van Tinariwen. Toch klinkt Imarhan helemaal anders: geen desert distortion -zoals we die kennen van Mdou Moctar of Bombino- wel een terugkeer naar de basis van de touaregmuziek.

Imarhan is trager en intiemer dan bovengenoemde bands, al laat de band wel invloeden toe van grooves uit de Sahara, Algerijnse Rai en traditionele folk. Ondanks –of is het dankzij?- de less is more benadering slaagt Imarhan erin verrassend veel variatie te brengen qua ritme, tempo en gevoel. Die eclectische aanpak bracht de band al naar Leffingeleuren, Les Nuits Botanique en De Feeërieën.

In samenwerking met Rode Kruis Opvangcentrum.

PAY WHAT YOU WANT
We draaien het toegangssysteem om. Je betaalt niet bij het binnenkomen, maar bij het buitengaan. En je beslist zelf hoeveel. Je bepaalt dus zelf wat het concert voor jou waard is. Verzeker je van een plaatsje en reserveer via de ticketlink.

We are welcoming Imarhan, one of the newest touareg sensations. The band takes us back to the roots of touareg music.

PAY WHAT YOU WANT - reservation recommended - ticketlink (free)
 

Imarhan (DZ)

The band’s debut album is intent on dismantling the ideas western listeners have about popularized Tuareg music. This new wave of Tuareg musicians sound very different to the desert distortion that accompanies groups like Mdou Moctar or Group Inerane. Instead, it finds a calm and passionate soul…

Lees meer

Pay What You Want

staand concert

vrijdag 02.06.2017
deuren 20:00
start 20:30

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo