Wij gebruiken cookies. accepteer

do 05.12.2024

LARA CHEDRAOUI EN PIANIST FLORIS DE DECKER

There Is A Light That Never Goes Out

Lara Chedraoui en Floris De Decker verzachten de pijn van de donkere winterdagen met een selectie van hun favoriete zalvende nummers, enkel met piano en stem. Ze brengen uitgepuurde, breekbare versies van klassieke melancholische tracks van Sinéad O’Connor en Neil Young en eerder verrassende keuzes van de Bee Gees tot The Velvet Underground. Over dit geheel draperen ze een troostend lappendekentje om de donkere dagen toch al iets lichter te kleuren.

Lara Chedraoui is frontvrouw van Intergalactic Lovers, maar ook actrice (‘De Twaalf’, ‘Lost Luggage’...). Floris De Decker is frontman bij Floris Francis Arthur, Team William, Cloudy-Oh en muzikant bij Intergalactic Lovers en The Van Jets.

Dit concert is een samenwerking tussen muziekclub N9 en Cultuurhuis Herbakker en vindt plaats in Cultuurhuis Herbakker. Meer info over dit concert vind je op de website van Cultuurhuis Herbakker.

foto Lara Chedraoui & Floris De Decker © Kevin Faingnaert

Lara Chedraoui & Floris De Decker (BE)

Lara Chedraoui en Floris De Decker verzachten de pijn van de donkere winterdagen met een selectie van hun favoriete zalvende nummers, die ze met enkel piano en stem in een live mixtape van melancholie en licht gieten. Ze brengen uitgepuurde, breekbare versies van klassieke melancholische tracks …

Lees meer

Basistarief: €25
Tickets worden verkocht door Cultuurhuis Herbakker

zittend concert

donderdag 05.12.2024
van 20:00 tot 21:30

Cultuurhuis Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo