Wij gebruiken cookies. accepteer

za 05.06.2021

muziekclub N9 in de Huysmanhoeve: LILI GRACE

tweestemmige schoonheid

Tijdens het eerste weekend van juni trekt muziekclub N9 naar de Huysmanhoeve in Eeklo voor drie intieme, wonderschone concerten. Er zijn slechts 50 tickets beschikbaar per coronaproof concert!

Lili Grace maakt eigenzinnige melodieën waarin cello, hobo, toetsen en twee vrouwenstemmen elkaar innig zoenen. De zussen Dienne en Nelle Bogaerts halen inspiratie uit hun hechte familieband en jeugdherinneringen en vertalen intieme emoties doorheen een stoffige lens.

Op debuutalbum ‘Silhouette’, dat net uit is, zetten de zussen de meest dissonante
gebeurtenis in hun leven – het verkeersongeval van hun broer - om in muziek. ‘Silhouette’ is een plaat die kinderlijke verbazing een duet laat zingen met volwassen verdriet. Die vertelt hoe twee kinderen een abrupte wending in hun leven een plaats proberen te geven in hun fantasiewereld. En die bewijst dat er zelfs in een emotionele krater tweestemmige schoonheid kan ontkiemen.

foto Lili Grace © Jokko

#CORONAPROOF
Bescherm jezelf, de medewerkers en de andere aanwezigen! Houd rekening met volgende coronamaatregelen:
- Plan geen verschillende activiteiten binnen dezelfde week.
- Blijf thuis als je je ziek voelt of als je in de zeven dagen voor het evenement symptomen vertoonde. Contacteer in dat geval een arts.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je bubbel behoren.
- Ontsmet je handen bij aankomst en vertrek. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en tijdens de pauze.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het domein betreedt. Je mag het mondmasker enkel heel kort afnemen om een slokje te drinken.

- Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
- Tickets zijn enkel online te koop.
- Je kan maximum vier tickets kopen voor jezelf en je bubbel. Bubbels worden gevormd op basis van de ticketbestellingen. Bestel dus samen tickets als je samen wil zitten. Het is niet mogelijk om je bubbel achteraf nog aan te passen.
- Bij aankoop van tickets zal je telkens de naam en het telefoonnummer van de tickethouder moeten opgeven.* Hou deze gegevens dus bij de hand wanneer je tickets bestelt. Bij aankomst zullen deze gegevens gecontroleerd worden.

- Kom op tijd en samen met de rest van je bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 19:00. Het concert start om 20:00.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen die de looprichting aanwijzen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair.
- Dranken worden bediend aan je zitplaats. Je kan niet bestellen aan de bar. Je kan drankjes bestellen en betalen via Wat Drink je? op je smartphone. 
- Indien het concert niet uitverkocht is zullen er nog tickets te koop zijn aan de kassa. Die betaal je bij voorkeur elektronisch met de kaart of de Payconiq by Bancontact-app.

* In het kader van de coronapandemie zijn we verplicht zowel bij voorstellingen als bij workshops aanwezigheidsregisters bij te houden. Deze bevatten tenminste naam en telefoonnummer van elke tickethouder of deelnemer. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om voor te leggen aan de tracing instanties, indien zij daar om vragen. De gegevens zullen na dertig dagen bewaring vernietigd worden.

Lili Grace (BE)

Zomer 2017. Dienne en Nelle Bogaerts besluiten om de meest dissonante gebeurtenis in hun leven – het verkeersongeval van hun broer - om te zetten in muziek. Ze toeren in een mobilhome door de Ardennen en leggen het trauma van hun kinderjaren onder een denkbeeldige microscoop. Hun herinneringen v…

Lees meer

VVK: €14
ADK: €17
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)
Economy Pass niet geldig

zittend concert

zaterdag 05.06.2021
19:00 deuren
20:00 start

Huysmanhoeve
Bus 1
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo