Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 19.05.2017
Uitschieter

Uitschieter

Dit concert kreeg het kwaliteitslabel UITSCHIETER, waarmee relatief onbekende pareltjes in de kijker gezet worden. UITSCHIETER helpt je een keuze te maken uit het ruime en gevarieerde Meetjeslandse podiumaanbod en nodigt uit tot ontdekken. Mét een gerust hart, want alle voorstellingen werden afzonderlijk geselecteerd door de Meetjeslandse programmatoren. Kwaliteit gegarandeerd! Ontdek alle UITSCHIETERS op www.uitschieter.be

Uitschieter

Lloyd Spiegel (AU)

Akoestisch bluesfenomeen

Lloyd Spiegel is de ambassadeur van de Australische blues. Hij beschikt over een warme stem en een indrukwekkende fingerstyletechniek.

Lloyd Spiegel is nog maar halfweg de dertig, maar staat toch al meer dan vijfentwintig jaar op het podium. Sinds zijn dertiende tourt hij de wereld rond, enkel gewapend met een akoestische gitaar, een indrukwekkende fingerstyletechniek en een warme stem.

De man deelde het podium met bluesgrootheden als Buddy Guy, Etta James en Ray Charles, maar ook met Bob Dylan, Peter Frampton en Willie Nelson. Hij mag met recht en rede dé ambassadeur van de Australische blues genoemd worden, want in zijn thuisland rijgt hij de bluesawards aaneen.

Lloyd Spiegel bracht in zijn carrière al meer dan tien albums uit. Zijn laatste release is de toepasselijk getitelde ‘Double Live Set’, een dubbele liveplaat die hij opnam tijdens twee uitverkochte concerten in The Wonderland Spiegeltent.

Lloyd Spiegel is the ambassador of Australian blues. He combines a warm voice with an impressive fingerstyle technique.

Lloyd Spiegel (AU)

With 8 albums, a swag of accolades to his name and 25 years performing, writing and recording, Lloyd Spiegel has certainly squeezed more into 35 years than many do in a lifetime. It’s that unique experience combined with a relentless touring schedule and stage presence well beyond his years that…

Lees meer

VVK: €10
ADK: €13

zittend concert

vrijdag 19.05.2017
deuren 20:00
start 21:00

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo