Wij gebruiken cookies. accepteer

zo 23.11.2014

Meewind: Meetjeslandse Platenbeurs

Volzet

Op zondag 23 november wordt Eeklo hét toevluchtsoord voor muziekliefhebbers, want MEEWIND zet die dag het Meetjesland op de muzikale kaart.

De polyvalente zaal van CC De Herbakker biedt de hele dag onderdak aan een platenbeurs. Elke standhouder en/of verzamelaar is welkom, maar wordt uitgenodigd aandacht te geven aan muziek of memorabilia uit het Meetjesland.

Speel(de) je in een Meetjeslandse band en heb je (oude) opnames liggen? Heb je net een nieuwe release uitgebracht? Misschien speelt er wel een Meetjeslandse muzikant(e) mee op de platen die je wil verkopen, of was simpelweg hun (ex-) lief van Eeklo of Evergem? Ligt er nog ergens een stapel vinyl of tape op zolder die je graag wil verpatsen? Of verzamel en verkoop je zelf platen, en heb je een aanzienlijke collectie Meetjeslands materiaal?

Alle standplaatsen zijn volzet. 
Een plekje op de wachtlijst kan je bemachtigen via info@n9.be of 09 377 93 94

De Meetjeslandse Platenbeurs is een onderdeel van MEEWIND. Je kan tijdens MEEWIND ook terecht in N9 fabriek en N9 villa voor lezingen, workshops, concerten, en veel meer…

MEEWIND is een organisatie van muziekclub N9, Meetjeslands Muziekplatform, Comeet, Meetjesman, Cirque Constance en A Flying Kiwi Experience.

Met steun van Stad Eeklo, Provincie Oost-Vlaanderen en Musicasa.

Polyvalente zaal

Gratis deelname
Gratis toegang

CC De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Start zondag 23.11.2014
van 10:00 tot 16:00

Ticketinfo