Wij gebruiken cookies. accepteer

za 07.10.2017
Uitschieter

Uitschieter

Dit concert kreeg het kwaliteitslabel UITSCHIETER, waarmee relatief onbekende pareltjes in de kijker gezet worden. UITSCHIETER helpt je een keuze te maken uit het ruime en gevarieerde Meetjeslandse podiumaanbod en nodigt uit tot ontdekken. Mét een gerust hart, want alle voorstellingen werden afzonderlijk geselecteerd door de Meetjeslandse programmatoren. Kwaliteit gegarandeerd! Ontdek alle UITSCHIETERS op www.uitschieter.be

Uitschieter

Meridian Brothers (CO)

Colombiaanse cult

Meridian Brothers mengen allerlei tropische klanken met psychedelica, surf, rock jazz en elektronica. Het resultaat? Colombiaanse cult!

Meridian Brothers, dat is Colombiaanse cult van de bovenste plank. De band ontstond in 1998 als het éénmansproject van Eblis Alvarez. Hij experimenteerde met allerhande  instrumenten en elektronische gekkigheden (sequencers, synths, samplers en vocoders) en bracht zijn nummers exclusief uit op tape.

Ondertussen is de band geëvolueerd naar een zeskoppig livecombo. Maar de gekheid is gebleven. De muzikanten mengen tropische klanken als Colombiaanse vallenato, cumbia, salsa en Latijns-Amerikaanse folk onder psychedelica, surf, rock, jazz en elektronica. Zo bekomen ze een volstrekt uniek geluid.

Nieuwe plaat '¿Dónde Estás María?' verschijnt op 8 september 2017. Daarop experimenteren Alvarez en co voor het eerst uitgebreid met een cello en andere strijkinstrumenten. 

Meridian Brothers mingle all kinds of tropical sounds with psychedelica, surf, rock jazz and elektronica. The result is Colombian cult!

VVK: €12
ADK: €15

staand concert

zaterdag 07.10.2017
deuren 20:00
start 21:00

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo