Wij gebruiken cookies. accepteer

Voor de eerste liveconcerten mét livepubliek van 2021 zakt muziekclub N9 af naar de tuin van Angär in Kaprijke. Wees er snel bij, want er zijn slechts 50 tickets beschikbaar per exclusief, coronaproof concert!

Milan W. is de niet zo héél erg vergezochte nom de plume van Milan Warmoeskerken. Hij begon aan zijn muzikale pad als jonge gitaargod die tjingeltjangelt bij bands als pakweg Mittland och Leo, Flying Horseman, Blackie & The Oohoos, The Tone Zones en Condor Gruppe. Tegenwoordig is hij een multi-instrumentaal elektronica-expressionist die de grenzen van dansmuziek aftast. Zijn laatste album ‘In Bloom’ is uit sinds 4 oktober 2020.

foto MILAN W © Mich Leemans

#CORONAPROOF
Bescherm jezelf, de medewerkers en de andere aanwezigen! Houd rekening met volgende coronamaatregelen:

- Plan geen verschillende activiteiten binnen dezelfde week.
- Blijf thuis als je je ziek voelt of als je in de zeven dagen voor het evenement symptomen vertoonde. Contacteer in dat geval een arts.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je bubbel behoren.
- Ontsmet je handen bij aankomst en vertrek. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en tijdens de pauze.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het domein betreedt. Je mag het mondmasker enkel heel kort afnemen om een slokje te drinken.

- Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
- Tickets zijn enkel online te koop.
- Je kan maximum vier tickets kopen voor jezelf en je bubbel. Bubbels worden gevormd op basis van de ticketbestellingen. Bestel dus samen tickets als je samen wil zitten. Het is niet mogelijk om je bubbel achteraf nog aan te passen.
- Bij aankoop van tickets zal je telkens de naam en het telefoonnummer van de tickethouder moeten opgeven.* Hou deze gegevens dus bij de hand wanneer je tickets bestelt. Bij aankomst zullen deze gegevens gecontroleerd worden.

- Kom op tijd en samen met de rest van je bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 15:00. Het concert start om 16:00.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen die de looprichting aanwijzen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair.
- Dranken worden bediend aan je zitplaats. Je kan niet bestellen aan de bar.

* In het kader van de coronapandemie zijn we verplicht zowel bij voorstellingen als bij workshops aanwezigheidsregisters bij te houden. Deze bevatten tenminste naam en telefoonnummer van elke tickethouder of deelnemer. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om voor te leggen aan de tracing instanties, indien zij daar om vragen. De gegevens zullen na dertig dagen bewaring vernietigd worden.

Milan W. (BE)

Milan W (AKA Milan Warmoeskerken) is an Antwerp-based musician. 
In 2015 he released the Slo Mo cassette, on local label JJ Funhouse. The Intact LP a year later. 
 
 Compositions constructed from gentle, yet persistent, rhythms. Intricately textured downtempo echoes. Brain-dancing, rather th…

Lees meer

VVK: €14
ADK: €17
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)
Economy Pass niet geldig

zittend concert

zondag 23.05.2021
15:00 deuren
16:00 start


Angär
Vrouwstraat 25
9970 Kaprijke
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo