Wij gebruiken cookies. accepteer

Le nouveau Milo Meskens est arrivé! Vijf jaar na debuut ‘Contrast’ komt de zogenaamde Jeff Buckley van Deinze met een nieuw album. Ter voorbereiding bouwde de rockende singer-songwriter een eigen studio en schreef hij niet minder dan 300 songs. Milo Meskens zegt vaarwel aan de good-boy pop van weleer. Hij is volwassener dan ooit en durft diep te graven. Verwacht je dus maar aan een echt coming of age album, waarop hij moeilijke thema’s of zware emoties niet schuwt.

Milo Meskens speelt al meer dan 20 jaar gitaar. Op vooruitgeschoven single ‘Fool’ demonstreert hij zijn virtuositeit. Ook de andere songs van de nieuwe plaat klinken dieper en melancholischer dan hun voorgangers en weerspiegelen wie Milo wil zijn als muzikant. De jongeman is duidelijk uitgegroeid tot een artiest die klaar is om de wereld te veroveren.

Opener Jen is het project rond de Brugse singer-songwriter Jente Neels. Naast haar rol als muzikante bij onder andere Sylvie Kreusch en Ratmosphere, laat ze ons nu kennis maken met haar breekbare kant. Dit met nummers waarin ze haar eigen identiteit en gevoelens vooropstelt. Nummers die je meenemen, niet loslaten en volledig omarmen. Voor fans van Phoebe Bridgers, Stella Donnelly en Holly Humberstone.

Milo Meskens (BE)

2021. Le nouveau Milo Meskens est arrivé. Between Meskens’s debut single ‘Here With Me’ (2016) and the advanced track ‘Fool’ of the long-awaited second album lies a 5-year gap. Too long? Not really, while it has given Milo both the time and the space to delve deep into his musicality and unfo…

Lees meer

Jen (BE)

Jen, het project rond de Brugse singer-songwriter Jente Neels, staat klaar om de volgende grote stappen te nemen. Naast haar rol als muzikante bij onder andere Sylvie Kreusch en Ratmosphere, laat ze ons nu kennis maken met haar breekbare kant. Dit met nummers waarin ze haar eigen identiteit en g…

Lees meer

VVK: €15
ADK: €18
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

vrijdag 17.03.2023
20:00 deuren
20:30 Jen
21:30 Milo Meskens


Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo