Wij gebruiken cookies. accepteer

zo 27.09.2020

LYENN

geraffineerde popmuziek - nieuw album: 'Adrift'

NIEUWE DATUM - NIEUWE LOCATIE

OPGELET: NIEUWE LOCATIE. Dit concert verhuist naar KUBIEK zodat het veilig en comfortabel kan verlopen. 

Lyenn zag je misschien al bassen bij Mark Lanegan of mee Dans Dans leiden. Sinds begin dit jaar heeft hij een nieuwe soloplaat uit. ‘Adrift’ is volledig live opgenomen in IJsland, samen met zijn trouwe kompaan Shazad Ismaily. We horen een Jeff Buckley aan de piano of een Nick Drake op bouzouki. Er doemen miniatuurlandschappen uit de mist op die doen denken aan late Talk Talk of het solowerk van Mark Hollis. Lyenn’s popmuziek is geraffineerd als die van David Sylvian, of refereert aan Radiohead.

foto Lyenn © Sebastien Forthomme

Na een -noodgedwongen- onderbreking in augustus neemt Muziekclub N9 in september opnieuw zijn intrek in den gevloerden bos, de zomerbar van Café Pingouin in de Tieltsesteenweg in Eeklo. Elke zondag kan je er in de namiddag een concert van Belgisch toptalent meepikken. En dat helemaal #coronaproof!
 

#CORONAPROOF
Hou rekening met volgende coronamaatregelen:
- Blijf thuis als je je ziek voelt en contacteer een arts.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je bubbel behoren.
- Ontsmet je handen bij het toekomen en het vertrekken. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en de pauze.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het domein betreedt. Je mag het mondmasker enkel afnemen om te consumeren.

- Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
- Je kan tickets kopen voor jezelf en je bubbel.
- Tickets zijn enkel online te koop.
- Bij aankoop van tickets zal je telkens de naam en het telefoonnummer van de tickethouder moeten opgeven.* Hou deze gegevens dus bij de hand wanneer je tickets bestelt. Bij aankomst zullen deze gegevens gecontroleerd worden.
- Kom op tijd en samen met de rest van je bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 15:00. Het concert start om 16:00.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen die de looprichting aanwijzen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair.
- Dranken worden bediend aan je zitplaats. 
Je kan drankjes bestellen en betalen via Wat Drink je? op je smartphone
- Indien het concert niet uitverkocht is zullen er nog tickets te koop zijn aan de kassa. Die betaal je bij voorkeur met de Payconiq by Bancontact-app.

* In het kader van de coronapandemie zijn we verplicht zowel bij voorstellingen als bij workshops aanwezigheidsregisters bij te houden. Deze bevatten tenminste naam en telefoonnummer van elke tickethouder of deelnemer. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om voor te leggen aan de tracing instanties, indien zij daar om vragen. De gegevens zullen na dertig dagen bewaring vernietigd worden.

Lyenn (BE)

Hoe graag we Lyenn ook zien bassen bij Mark Lanegan en mee Dans Dans zien leiden, het werd hoog tijd dat hij ons nog eens liet meeluisteren naar de songs die al die jaren in hem sluimerden. En eindelijk mogen we met Adrift zijn flow volgen. Het album is volledig live opgenomen in Ijsland, we…

Lees meer

VVK: €11
ADK: €14
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

zittend concert

zondag 27.09.2020
15:00 deuren
16:00 start


Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo