Wij gebruiken cookies. accepteer

za 01.02.2020
gratis

gratis

Dit evenement is gratis.

Open Club Day 2020

Vrijwilligerscafé + Jamsessie met Gilles Vandecaveye

Op Open Club Day gooien clubs in heel Europa de deuren open. Ze nodigen het publiek uit om te ontdekken hoe het er achter de schermen aan toegaat.

16:00 vrijwilligerscafé
Heb je interesse om af en toe mee te helpen tijdens concerten en andere activiteiten? Kom naar het vrijwilligerscafé en ontmoet er enkele van de trouwste vrijwilligers van muziekclub N9. Je komt te weten wie ze zijn en wat ze zoal doen. Voor je het weet maak je ook deel uit van deze fijne familie. Ga tussendoor ook eens piepen in de backstage van N9 villa en ontdek er verborgen hoeken en kanten.

19:00 Jamsessie o.l.v. Gilles Vandecaveye
Kom jammen met Gilles Vandecaveye. Gilles Vandecaveye was in 2019 Artist in Residence bij muziekclub N9. Hij speelt toetsen bij pianotrio Steiger en Peenoise, een van de winnaars van Sound Track Oost-Vlaanderen. Daarnaast is hij ook lid van onder andere Uma Chine en Future Old People Are Wizards

Iedereen mag meespelen. Er zal een backline (drum, gitaar- en basversterker, keys, zangmicrofoon…) aanwezig zijn. Wil je meedoen? Meld je dan om 19:00 aan bij Gilles. Vergeet je instrument en eventuele effectpedalen niet!

Zelf geen muzikale talenten? Kom gewoon luisteren!

Gratis

zaterdag 01.02.2020
16:00 vrijwilligerscafé
19:00 Jamsessie
22:00 einde


N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo