Wij gebruiken cookies. accepteer

‘SIREN’, de nieuwe plaat van PJDS, is uit sinds 16 maart. De tien verse songs gaan vergezeld van soulvolle vocals en kennen een verrassende, eclectische sound. Pieter-Jan De smet nam het album op met Roland Van Campenhout, Mirko Banovic, Teun Verbruggen en Frederik Segers. Die laatste stond ook in voor de productie.

Pieter-Jan De Smet raakte al als jong broekje verslingerd aan rock-‘n-roll. Hij bracht vier platen uit als PJDS. Zijn vijfde, ‘Homebrew’, releaste hij in 2011 onder zijn alter ego Beuzak. Daarnaast kan je hem ook kennen van in de band van Liesa Van der Aa of als een derde van De Piepkes.

Ook de heren van Falling Man lopen over van de rock-‘n-roll. Na het vertrek van frontman (en acteur) Sam Louwyck vond de Gentse band in nobele onbekende Sander Van den Broecke een nieuwe zanger. Samen brachten ze in 2017 het album ‘Ghost’ uit.

‘Ghost’ is een plaat waarop gitaren en illusies aan scherven gaan, riffs en noise erin hakken als het verlies waarover wordt gezongen, en melodieën en beats de pijn verzachten of wegblazen. Je hoort Bowie, maar net zo goed Sonic Youth, The Fall, The Birthday Party of Pere Ubu.

PJDS' new album 'SIREN' will be released on March 16. These ten fresh songs are accompanied by soulful vocals and a surprising eclectif sound. PJDS recorded the album with Roland Van Campenhout, Mirko Banovic, Teun Verbruggen and Frederik Segers.

More rock 'n roll by Falling Men.

PJDS (BE)

Op 16 maart 2018 verschijnt het nieuwe album van PJDS. SIREN werd opgenomen in een productie van Frederik Segers met Mirko Banovic, Frederik Segers, Teun Verbruggen en Roland Van Campenhout. Tien gloednieuwe songs die met twee voeten in de 21ste eeuw staan, met soulvolle vocals en een verrassend…

Lees meer

Falling Man (BE)

‘Forever is a lie,’ is een regel uit ‘Soon’. Dat is een nummer op ‘Ghost’, de nieuwe plaat van het nieuwe Falling Man. Alles verandert. Zanger Sam Louwyck vertrok. Zijn agenda als acteur raakte te vol, voor Falling Man was er amper nog tijd. Sven De Potter, Lode Sileghem en Polie Van De Velde gi…

Lees meer

VVK: €13
ADK: €16
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

zaterdag 05.05.2018
deuren 20:00
start 21:00

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo