Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 18.09.2020
Uitschieter

Uitschieter

Dit concert kreeg het kwaliteitslabel UITSCHIETER, waarmee relatief onbekende pareltjes in de kijker gezet worden. UITSCHIETER helpt je een keuze te maken uit het ruime en gevarieerde Meetjeslandse podiumaanbod en nodigt uit tot ontdekken. Mét een gerust hart, want alle voorstellingen werden afzonderlijk geselecteerd door de Meetjeslandse programmatoren. Kwaliteit gegarandeerd! Ontdek alle UITSCHIETERS op www.uitschieter.be

Uitschieter

Pura Vida + Jamaican Jazz Orchestra + dj Dub Front Association

album release: ‘Praying for the Angels’ + album release ‘Rain Walk’ - UITVERKOCHT

NIEUWE DATUM

NIEUWE DATUM! Het concert van Jamaican Jazz Orchestra zou oorspronkelijk plaatsvinden op zaterdag 14 maart. Het concert van Pura Vida stond gepland op vrijdag 29 mei. We voegden beide concerten samen, omwille van de coronacrisis. Reeds aangekochte tickets blijven gewoon geldig. Ticketkopers krijgen binnenkort een mail met meer info.

NIEUWE LOCATIE! Dit concert verhuist naar Kubiek.

Pura Vida staat sinds 2006 aan de top in de reggae scene. De band uit Sint-Maria-Aalter werkte in het verleden al samen met onder andere The Congos, Congo Ashanti Roy, Lee ‘Scratch’ Perry, Jah9 en Bleue. Tijdens een Europese zomertour met The Congos in 2019 werden nieuwe nummers met een hoog rock-‘n-roll gehalte geboren. Bij thuiskomst dook de band meteen de Lost Ark Studio van frontman en producer Bregt Puraman in. Het resultaat, nieuw album ‘Praying for The Angels’, verschijnt in juni 2020. Op de plaat staan er guest vocals van onder andere Congo Ashanti Roy en Watty 'King' Burnett van The Congos en van de Brazilliaanse zangeres Alessandra Di Queiroz

Het Gentse Jamaican Jazz Orchestra plaatst jazzmuzikanten in een Jamaicaanse context. De muziek doet denken aan een frisse duik in het meer op een vochtige, tropische dag: warm, maar verkwikkend. Op kersvers tweede album ‘Rain Walk’ combineert de band muzikaal vakmanschap en uitgekiende composities met analoge opnametechnieken – net zoals in het Jamaica van de jaren ‘60 en ’70. Bandleider/gitarist Wouter Rosseel (Pura Vida, Kenji Minogue, Lee Scratch Perry) en producer Tom Callens (Lester’s Blues, Lady Linn, Tiny Legs Tim) creëerden een plaat die dynamisch, tastbaar en strelend klinkt. Live staat Jamaican Jazz Orchestra garant voor feesten in stijl. Dansschoenen zullen op dit release concert dus geen overbodige luxe zijn.

Plaatjes voor, na en tussen de concerten door DJ Dub Front Association. Hij neemt je mee op “a lovely journey into the deep world of dub & roots”.

#CORONAPROOF
Hou rekening met volgende coronamaatregelen:
- Blijf thuis als je je ziek voelt en contacteer een arts.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je bubbel behoren.
- Ontsmet je handen bij het toekomen en het vertrekken. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en de pauze.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het domein betreedt. Je mag het mondmasker enkel afnemen om te consumeren.

- Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
- Je kan tickets kopen voor jezelf en je bubbel.
- Tickets zijn enkel online te koop.
- Bij aankoop van tickets zal je telkens de naam en het telefoonnummer van de ticketkoper moeten opgeven.* Hou deze gegevens dus bij de hand wanneer je tickets bestelt. Bij aankomst zullen deze gegevens gecontroleerd worden.
- Bubbels worden gevormd op basis van de ticketbestellingen. Bestelde je apart tickets, maar wil je toch samenzitten? Laat ten laatste een dag voor het concert iets weten via tickets@n9.be. Het is niet meer mogelijk om je bubbel aan te passen op de dag van het concert.
- Kom op tijd en samen met de rest van je bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 19:30. Het concert start om 20:30.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen die de looprichting aanwijzen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair.
- Dranken worden bediend aan je zitplaats, je kan niet bestellen aan de bar.
- Drankjes kan je enkel elektronisch betalen, met bankkaart of via de Payconiq by Bancontact-app.
- Indien het concert niet uitverkocht is zullen er nog tickets te koop zijn aan de kassa. Die betaal je bij voorkeur met de Payconiq by Bancontact-app.

* In het kader van de coronapandemie zijn we verplicht zowel bij voorstellingen als bij workshops aanwezigheidsregisters bij te houden. Deze bevatten tenminste naam en telefoonnummer van elke tickethouder of deelnemer. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om voor te leggen aan de tracing instanties, indien zij daar om vragen. De gegevens zullen na dertig dagen bewaring vernietigd worden.

Pura Vida (BE)

Sinds 2006 staat Pura Vida aan de top van de Reggae Muziek, ze werkten eerder al samen met The Congos, Congo Ashanti Roy, Lee Perry, Jah9, Bleue,.... Vorige zomer waren ze nog op Europese zomertournee met The Congos. Tijdens deze zomertour werden nieuwe nummers met een hoog Rock en Roll gehalte …

Lees meer

Jamaican Jazz Orchestra (BE)

Jamaican Jazz Orchestra is al lang geen onbekende meer. Met hun authentieke formule – jazzmuzikanten in een Jamaicaanse context – komt het orkest op de proppen met een tweede full album. Ons deed het meteen denken aan een frisse duik in het meer op een vochtige tropische dag. Warm, maar ver…

Lees meer

UITVERKOCHT
Registreer je voor de wachtlijst om verwittigd te worden wanneer nog tickets beschikbaar komen.

VVK: €15
ADK: €18
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

zittend concert

vrijdag 18.09.2020
19:30 deuren
20:30 Jamaican Jazz Orchestra
22:10 Pura Vida


Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo