Wij gebruiken cookies. accepteer

za 07.08.2021

muziekclub N9 in de Huysmanhoeve: ROOSBEEF + THE SHADOW MACHINE

'Lucky' tour

NIEUWE DATUM

NIEUWE NIEUWE DATUM! Dit concert werd verplaatst wegens de coronacrisis. Aangekochte tickets blijven gewoon geldig. Ticketkopers worden op de hoogte gehouden via mail.

NIEUWE LOCATIE! Dit concert verhuist naar de Huysmanhoeve.

Tijdens het eerste weekend van augustus zal de Huysmanhoeve opnieuw het decor vormen voor een weekend vol topmuziek!

Roosbeef is terug. Terug uit Kentucky en met een plaat die ons wachten rijkelijk beloont. Met haar vierde studioalbum ‘Lucky’ is terugkomen voor Roos Rebergen ook thuiskomen. Ze heeft haar muzikale bron opgezocht en twee jaar tussen de bluegrass geleefd. Ze vond daar meer dan muziek. Ze zag natuur zo groot als de wereld en mensen die alleen zijn en elkaar nodig hebben. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen, en hoorde verhalen die nu op 'Lucky' een weerklank vinden.

Terug in Antwerpen. Haar band terug bijeen, met als nieuwe aanwinst Pascal Deweze (Sukilove, Metal Molly), maar nog altijd met Tim van Oosten (Het Zesde Metaal) op drums en Tom Pintens (Zita Swoon, Het Zesde Metaal) op gitaar en keys. Met deze solide motor ging ze aan de slag om met elf nummers op elf manieren haar verhaal te vertellen. Met het ongelofelijke vakmanschap van de band is het resultaat niet mals. ‘Lucky’ snijdt diagonaal door de ziel en heeft vele facetten.

Support door The Shadow Machine. Singer-songwriter Jo Geboers is een smid van donkere en intieme songs. Na een succesvolle rit met het project Low Land Home heeft hij besloten om opnieuw solo het pad te bewandelen. Eerste single ‘Blind’ geeft alvast inkijk in de wereld van The Shadow Machine. Zijn debuut-EP komt later dit jaar uit.

foto ROOSBEEF © Felix Baumsteiger
foto The Shadow Machine © Wannes Nimmegeers

::TICKETS::
- Er zijn nog tickets te koop voor de late beslissers. Tickets in voorverkoop zijn drie euro goedkoper dan tickets aan de kassa.
- Je ontvangt je ticket(s) via een mail. Je kan je ticket afdrukken, of tonen op je smartphone. Zorg er in dat laatste geval voor dat de barcode volledig op het scherm staat, en dat de helderheid van je scherm op maximum staat.
- Hou je ticket(s) klaar als je de kassa nadert.

::LOCATIE + BEREIKBAARHEID::
Huysmanhoeve
Bus 1 (zijstraat Peperstraat)
9900 Eeklo

- De Huysmanhoeve ligt op wandel- en fietsafstand van centrum Eeklo. Er is een fietsenstalling voor het poortgebouw.
- Eeklo Station ligt op 30 minuten wandelen of 10 minuten fietsen van de Huysmanhoeve. Plan je reis via www.b-rail.be.
- Kom je met de bus? Stap dan af aan Halte Eeklo P.T.I. (Lijn 63) of Halte Eeklo Busstraat (Belbus Meetjesland). Plan je reis via www.delijn.be.
- Er is een ruime parking achter de Huysmanhoeve. Volg de pijlen. Parkeren in de straat is verboden.

::REGENPROOF::
Er is overdekking voorzien tegen eventuele regen. Het concert vindt buiten plaats, zorg dus voor aangepaste schoenen en kledij.

::CORONAPROOF::
We werken niet met het Covid Safe Ticket. Je hebt dus geen bewijs van vaccinatie of negatieve test nodig om het concert bij te wonen.

We houden het uiteraard wél veilig. Bescherm jezelf, de medewerkers en de andere aanwezigen! Hou rekening met volgende coronamaatregelen:
- Het is aangeraden om geen verschillende activiteiten te plannen binnen dezelfde week.
- Blijf thuis als je je ziek voelt of als je in de zeven dagen voor het evenement symptomen vertoonde. Contacteer in dat geval een arts.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je bubbel behoren.
- Ontsmet je handen bij aankomst en vertrek. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en tijdens de pauze.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.

::MONDMASKERPLICHT::
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het domein betreedt.
- Je mag je mondmasker afnemen van zodra je op je stoel zit. Je moet het opnieuw opzetten als je je zitplaats verlaat.

::BUBBELS::
- Bubbels bestaan uit maximum 8 personen.
- Bubbels worden gevormd op basis van de ticketbestellingen. Bestelde je apart tickets, maar wil je toch samenzitten? Laat ten laatste één dag voor het concert iets weten via tickets@n9.be. Het is niet meer mogelijk om je bubbel aan te passen op de dag van het concert.
- Kom op tijd en samen met de rest van je bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 19:30. Het concert start om 20:30.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een zitplaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen die de looprichting aanwijzen.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens het concert. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair of om een bestelling af te halen.

::DRINKEN::
- Dranken bestel je via Wat Drink Je? op je smartphone. Je hoeft hiervoor geen app te installeren. Scan de QR-code op je tafel, en de rest wijst zichzelf uit. Je kan niet bestellen aan de bar.
- Ook betalen verloopt enkel via de smartphone. Zorg dus voor een opgeladen smartphone met werkende internetverbinding en betaalapp (Payconiq by Bancontact always does the trick!). Je kan niet met kaart of cash betalen.
- Van zodra je bestelling klaar is kan je die afhalen aan het afhaalpunt. Er mag slechts één persoon per bubbel de bestelling afhalen.

Roosbeef (NL)

Roosbeef is terug. Terug uit Kentucky en met een plaat die ons wachten rijkelijk beloont. Met ‘Lucky’ — het vierde studioalbum van Roosbeef — is terugkomen voor Roos Rebergen ook thuiskomen. Het hiaat sinds de vorige plaat is niet onbewogen geweest. Ze heeft haar muzikale bron opgezocht en tw…

Lees meer

The Shadow Machine (BE)

Smid van donkere en intieme songs. The Shadow Machine komt met debuutsingle ‘Blind’, wat het verhaal vertelt over de zoektocht naar jezelf, en het blind vertrouwen in anderen om de weg te vinden. Voor velen een herkenbaar thema in onzekere tijden. Een donker nummer mét een streepje licht. Me…

Lees meer

VVK: €16
ADK: €19
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

zittend concert

zaterdag 07.08.2021
19:30 deuren
20:30 The Shadow Machine
21:30 Roosbeef


Huysmanhoeve
Bus 1
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo