Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 27.08.2021
i.s.m. CC Evergem

i.s.m. CC Evergem

Dit concert is een samenwerking met CC Evergem.

CC Evergem

muziekclub N9 op Kasteeldomein van Wippelgem: RUBEN BLOCK + REENA RIOT (solo)

Solo met Belgische topband

Muziekclub N9 organiseert de hele zomer van 2021 coronaproof concerten op externe locaties in het Meetjesland. Tijdens het laatste weekend van augustus eindigt deze mooie concertreeks in de Moestuin van het Kasteeldomein van Wippelgem. Dit beschermde, ommuurde monument zal het decor vormen voor concerten van een aantal muzikale toppers. De concerten zijn een samenwerking tussen muziekclub N9 en Cultuurcentrum Evergem.

Ruben Block is sinds 1998 de frontman van Triggerfinger, waarmee hij donkere, stevige en ietwat rootsy rock maakt en uitgroeide tot rockster in België en Nederland. Tijdens de opnames van ‘Colossus’, het vijfde album van de band, klikte het bijzonder goed tussen Block en producer Mitchell Froom (zie: Latin Playboys, Los Lobos, Elvis Costello, Suzanne Vega …). Het idee van een soloalbum, dat al even in het hoofd van Block leefde, werd plots wat concreter.

Tussen het touren in 2018 en 2019 door trok Ruben Block verschillende keren naar L.A. om er te schrijven en op te nemen met Froom. Single ‘Lights’ is het eerste wapenfeit van de soloplaat die later zal verschijnen. Live brengt Ruben Block een band met Belgische topmuzikanten mee: gitarist Geoffrey Burton (Hong Kong Dong, Arno …), drummer Teun Verbruggen (Flat Earth Society, Jef Neve, Melanie De Biasio …) én voormalig Artist in Residence van muziekclub N9 Gilles Vandecaveye (Peenoise, Steiger, Uma Chine …) op toetsen. Block belooft een set vol nieuw eigen werk, verrassende covers en herwerkte nummers van Triggerfinger.

Support door Reena Riot (solo). Naomi Sijmons liet voor het eerst van zich horen toen ze in de finale stond van Humo’s Rock Rally 2012. In 2019 verscheen debuutalbum ‘NIX’. Daarop scheurt haar stem als nooit tevoren en staan de songs scherper dan ooit.

foto Reena Riot © Geert Braekers

::TICKETS::
- Je kan maximum 8 tickets kopen per bestelling.
- Je ontvangt je ticket(s) op de dag van het evenement nog eens via mail. Je kan je ticket afdrukken, of tonen op je smartphone. Zorg er in dat laatste geval voor dat de barcode volledig op het scherm staat, en dat de helderheid van je scherm op maximum staat.
- Hou je ticket(s) klaar als je de kassa nadert.
- Er zijn nog tickets te koop voor de late beslissers via de ticketknop. Tickets in voorverkoop zijn drie euro goedkoper dan tickets aan de kassa.


::LOCATIE + BEREIKBAARHEID::
Kramershoek 4
9940 Evergem

- Er is een fietsenstalling op het einde van de oprijlaan.
- Kom je met de bus? Stap dan af aan Evergem Kramershoek (Lijn 52 / 53) of Halte Evergem Moleneinde (Lijn 55).
- Er is een ruime parking op het Kasteeldomein, aan het einde van de oprijlaan. Volg de pijlen. Parkeren op de oprijlaan zelf is verboden. Indien de parking volzet is kan je parkeren in de straat.

::HET WEER::
- Het concert vindt buiten plaats. Er is geen beschutting tegen de regen. Zorg dus voor aangepaste schoenen en kledij en breng eventueel je paraplu mee.

::CORONAPROOF::
We werken niet met het Covid Safe Ticket. Je hebt dus geen bewijs van vaccinatie of negatieve test nodig om het concert bij te wonen.

We houden het uiteraard wél veilig. Bescherm jezelf, de medewerkers en de andere aanwezigen! Hou rekening met volgende coronamaatregelen:
- Het is aangeraden om geen verschillende activiteiten te plannen binnen dezelfde week.
- Blijf thuis als je je ziek voelt of als je in de zeven dagen voor het evenement symptomen vertoonde. Contacteer in dat geval een arts.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Hou minstens anderhalve meter afstand van mensen die niet tot je bubbel behoren.
- Ontsmet je handen bij aankomst en vertrek. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en tijdens de pauze.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.

::ZITTEN OF STAAN::
- Er zijn zowel zitplaatsen als staanplaatsen (aan statafels). De plaatsen zijn ongenummerd en worden toegewezen bij aankomst. Wil je je verzekeren van een zitplaats? Kom dan op tijd.

::MONDMASKERPLICHT::
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het domein betreedt.
- Je mag je mondmasker enkel afnemen als je op een stoel zit. Je moet het opnieuw opzetten als je je zitplaats verlaat.
- Aan de statafels moet je je mondmasker altijd ophouden. Je mag het enkel kortstondig afnemen om een slokje te drinken.

::BUBBELS::
- Bubbels bestaan uit maximum 8 personen.
- Wil je samen zitten of staan? Kom dan samen toe!
- Kom op tijd en samen met de rest van je bubbel, zodat we de toegang vlot kunnen organiseren. De deuren openen om 19:30.
- Na controle van je tickets zal jou en je bubbel een plaats toegewezen worden. Volg te allen tijde de instructies van de stewards op en volg de pijlen die de looprichting aanwijzen.
- Het is verplicht om op je plaats te blijven zitten of staan tijdens het concert. Je mag je plaats enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair of om een bestelling af te halen.

::WAT DRINK JE::
- Dranken bestel je via Wat Drink Je? op je smartphone. Je hoeft hiervoor geen app te installeren. Scan de QR-code of surf naar www.n9.be/watdrinkje en de rest wijst zichzelf uit. Je kan niet bestellen aan de bar.
- Ook betalen verloopt enkel via de smartphone. Zorg dus voor een opgeladen smartphone met werkende internetverbinding en betaalapp (Payconiq by Bancontact always does the trick!). Je kan niet met kaart of cash betalen.
- Van zodra je bestelling klaar is kan je die afhalen aan het afhaalpunt. Er mag slechts één persoon per bubbel de bestelling afhalen.

Reena Riot (BE)

Reena Riot trok zich terug, diep in het verborgene, ver verwijderd van flashy producers en protserige studio’s. In Antwerpen, vlakbij het derde havendok is een verleden begraven. Misschien zelfs een lijk. En is een debuutplaat opgenomen, eindelijk! En: is een grote groep opgestaan. Na twee e…

Lees meer

Ruben Block (BE)

Ruben Block has been Belgium-based rock band Triggerfinger’s front man since 1998, writing the bulk of the band’s five album’s worth of material, singing lead, and playing guitar. With their own brand of dark, heavy and somewhat rootsy rock, Triggerfinger manages to conquer an impressive sla…

Lees meer

VVK: €27
ADK: €30
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

Economy Pass niet geldig

zittend/staand concert

vrijdag 27.08.2021
19:30 deuren
20:30 Reena Riot (solo)
21:30 Ruben Block

Kasteeldomein van Wippelgem
Kramershoek 4
9940 Evergem
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo