Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 04.10.2019
Landrovers

Landrovers

LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

Muziekclub N9 en De Spot slaan twee jaar lang de handen in elkaar om samen en grensoverschrijdend acht concertavonden op poten te zetten. Zowel Nederlandse als Belgische bands, jong bloed en gevestigd muzikaal talent worden tijdelijk weggeroofd uit hun land van oorsprong, om er vervolgens over de landsgrens voor de leeuwen te worden gegooid!

“Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.”

Stef Kamil Carlens

try-out

LANDROVERS @ De Spot Middelburg

Met ‘Stuck In The Status Quo’ (2017) maakte Stef Kamil Carlens zijn rentree in het popcircuit, een terugkeer naar de pure muzikale schoonheid die we kennen van het Zita Swoon oeuvre.

Stef Kamil Carlens heeft niet stilgezeten na zijn doorbraak met dEUS in de jaren ’90. Met Moondog Jr. en Zita Swoon bracht hij 12 albums uit en speelde honderden concerten doorheen Europa. Maar hij is ook beeldend kunstenaar, componist van film- en theatermuziek, producer en maakte met Zita Swoon Group een aantal eigenzinnige voorstellingen.

In najaar 2019 verschijnt zijn tweede soloalbum. Op het podium, met Maarten Moesen op drums, Nicolas Rombouts op contrabas, Nel Ponsaers op keys en Alma Auer op harp brengt hij nieuw en oud werk uit zijn uitgebreide repertoire reikend van melancholisch tot super-funky.

Support door Morjak en Pan (dj set). Van zigeunerpunk naar gypsyjazz, van rock n roll via poezie naar swing en kraak blues.

Op avontuur! Voor dit concert wordt een bus ingelegd van Eeklo naar Middelburg en terug. Een retourticket kost €5. Wil je graag mee? Er zijn combitickets beschikbaar via de ticketlink. De bus vertrekt om 19:00 uur aan N9 villa. 

Dit concert maakt deel uit van LANDROVERS. LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

foto © Charlie De Keersmaecker

Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.

Stef Kamil Carlens (BE)

Stef Kamil Carlens (dEUS- en Zita Swoonoprichter) klinkt als herboren. 2019 was het jaar dat het grote publiek Carlens’ muziek leerde kennen door zijn opmerkelijke passage in het populaire programma ‘Liefde Voor Muziek’. Daarin zorgde hij week na week voor een frisse wind met verrassende versies…

Lees meer

VVK: €16
ADK: €17,5
Bus Eeklo - Middelburg - Eeklo: €5

staand concert

vrijdag 04.10.2019
19:00 vertrek bus
20:00 deuren
20:30 start concert

De Spot
Beddewijkstraat 15
4331 Middelburg
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo