Wij gebruiken cookies. accepteer

za 13.01.2018

Stef Kamil Carlens (BE) / Matt Watts (US)

Try-out - UITVERKOCHT

2017 was een druk jaar voor Stef Kamil Carlens. Hij stelde zijn eerste soloalbum ‘Stuck In The Status Quo’ voor in de AB in mei en triomfeerde daarna met zijn kwintet op verschillende zomerfestivals: van M-idzomer, Linkerwoofer en Dranouter tot Leffingeleuren.

Op zijn eerste album keert Stef Kamil terug naar the art of songwriting. ‘Stuck In The Status Quo’ is namelijk een echte verhalenplaat geworden.

In de zomer van 2017 mixte Stef Kamil Carlens nog songs uit die nieuwe plaat met ouder werk uit zijn gevarieerd oeuvre (dEUS, Moondog Jr. en Zita Swoon (Group)). Ondertussen broedt hij op verse songs voor zijn volgende plaat. Deze -en andere- zal hij met plezier uit zijn hoed toveren op zijn eerste clubtour doorheen België.

Support door de Amerikaanse, in Brussel wonende, singer-songwriter en storyteller Matt Watts.

With his first solo album ‘Stuck In The Status Quo’ (2017), Stef Kamil Carlens got back into the art of songwriting and storytelling. 

Stef Kamil Carlens (BE)

Het was een druk voorjaar en hectische zomer voor Stef Kamil Carlens. Na de voorstelling op 6 mei 2017 in de Ancienne Belgique van "Stuck In The Status Quo” - zijn eerste cd onder eigen naam - triomfeerde hij met zijn kwintet op diverse festivals: van M-idzomer, Linkerwoofer en Dranouter tot –gi…

Lees meer

Matt Watts (US)

Matt Watts (1987) werd geboren in Philadelphia in de VS. Hij nam op z'n 15de zijn eerste songs op aan de oevers van de Missouri rivier in Montana en tourde als jeugdige troubadour uitgebreid in de North West van de VS. Sinds zijn aankomst in België op 19-jarige leeftijd is hij uitgegroeid tot ee…

Lees meer

UITVERKOCHT

VVK: €19
ADK: €22
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

zaterdag 13.01.2018
deuren 20:00
start 21:00

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo