Wij gebruiken cookies. accepteer

za 01.04.2017
Opstand

Opstand

Tijdens Opstand krijgen jonge, nieuwe en/of interessante artiesten en projecten een podium, stellen ze nieuw werk voor of spelen ze een try-out.

Opstand

gratis

gratis

Dit evenement is gratis.

Strograss (BE)

Newgrass - albumrelease - VOLZET

Strograss mengt folk met old-time, vroege jazz en bluegrass. Tijdens dit gratis releaseconcert stelt de band een tweede album voor aan de Meetjeslandse achterban.

De vijf muzikanten van Strograss hebben uiteenlopende muzikale achtergronden, maar delen een passie voor akoestische rootsmuziek. Ze brengen folk, bluegrass, old-time en vroege jazz samen in actuele songs met frisse, eigenzinnige arrangementen en sociaal bewogen teksten. De bezetting van viool, banjo, accordeon, gitaar, contrabas en vier stemmen levert een uniek geluid op.

Strograss was in 2013 de overtuigende winnaar van de folk- en rootswedstrijd van Muziekmozaïek en werd in datzelfde jaar derde in de Dranouter Rootsrally. De band is in 2017 ook genomineerd voor de European World of Bluegrass contest. Live combineert de band eigen werk met een fijne selectie gearrangeerde traditionals en een flinke dosis humor.

Strograss mixes folk with old-time, early jazz and bluegrass. During this free release concert, Strograss presents their second album.

Strograss (BE)

De muzikanten van Strograss (Gent) hebben uiteenlopende muzikale achtergronden, maar delen een passie voor akoestische rootsmuziek en songwriting. Ze brengen invloeden uit bluegrass, old-time, folk en wereldmuziek samen in sterke songs, vaak rond actuele sociale thema's. Naast stevige riffs, eig…

Lees meer

GRATIS - VOLZET

zittend concert

zaterdag 01.04.2017
deuren 20:00
start 21:00

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo