Wij gebruiken cookies. accepteer

za 18.11.2017
Exclusief

Exclusief

Dit is het enige Belgische concert tijdens deze tour.

Dit is het enige concert van deze formatie op Belgische bodem.

TRISTAN (BE) / Beatsforbeaches (BE)

Artist in Residence stelt nieuw werk voor

Tristan, zo heet het nieuwe project van Isolde Van den Bulcke. De Gentse zangeres is momenteel Artist in Residence bij muziekclub N9. In 2015 was Isolde – als SIAM – de overtuigende winnares van provinciaal muziekconcours Oost.Best! Ondanks haar jonge leeftijd stond ze al op de planken van onder andere Botanique, Vooruit en Crammerock.

Tristan werkt momenteel volop aan nieuwe nummers voor een EP die in het voorjaar van 2018 moet verschijnen. De kersverse songs kan je op dit concert in primeur ontdekken. Ze klinken sfeervoller, warmer en elektronischer dan vroeger.

Support door Brusselse producer Beatsforbeaches, nom de plume van 54KOLAKTIV-lid Baptist Bosmans. Eind 2016 verscheen zijn eerste album ‘My Purple Town’, in mei van dit jaar volgde de EP ‘Haras’. Daarop hoor je tropical wavy beats en rauw klinkende basslines, beïnvloed door Jamie xx, Mount Kimbie en Mndsgn. Zangers Léon en Dhazed vergezellen Beatsforbeaches voor deze show.

 

New project by Ghent singer Isolde Van den Bulcke. In 2017, she is artist in residence at music club N9. As former winner of the provincial music competition Oost.Best!, she has performed at Botanique, Vooruit and Crammerock festival.

Support by Brussels producer Beatsforbeaches, who brings tropical wavy beats and raw bass lines from the capital.

Artist in Residence 2017: Isolde Van den Bulcke (BE)

Isolde Van den Bulcke is in 2017 Artist in Residence in muziekclub N9. De Gentse zangeres studeert momenteel jazz-zang aan het conservatorium van Gent. Eerder deed ze hetzelfde in Tilburg. Ondanks haar jonge leeftijd stond ze al op de planken van onder andere Botanique, Vooruit en Crammerock. In…

Lees meer

Beatsforbeaches (BE)

Beatsforbeaches is een producer uit Brussel die tien jaar geleden voor het eerst begon te experimenteren met elektronische muziek. Vorig jaar kwam Beatsforbeaches voor het eerst naar buiten met eigen producties. Check zeker album My Purple Town: elektronische tropical wavy beats met rauw klinken…

Lees meer

VVK: €10
ADK: €13

staand concert

zaterdag 18.11.2017
deuren 20:00
start 21:00

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo