Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 12.11.2021
CST+ zitplaatsen

CST+ zitplaatsen

Dit zijn de coronamaatregelen vanaf maandag 29 november 2021. Ze gelden al zeker tot het eind van het jaar.

Respecteer de basisregels
- Blijf thuis als je je ziek voelt of als je in de zeven dagen voor het evenement symptomen vertoonde. Contacteer in dat geval een arts.
- Beperk je sociale contacten.
- Respecteer waar mogelijk de social distance van 1,5 meter.
- Was en ontsmet regelmatig je handen.
- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of je elleboog.

Zitplaatsen
- Alle evenementen gaan zittend door. 
- Zitplaatsen zijn vrij. Je kan dus zelf kiezen waar je zit.
- Het is verplicht zo veel mogelijk te blijven zitten. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair of om een drankje te bestellen aan de bar.

Algemene mondmaskerplicht vanaf 10 jaar
- Draag te allen tijde een mondmasker.
- Je mag je mondmasker enkel occasioneel en kortstondig afzetten om te eten of te drinken.
- Het mondmasker mag ook afgezet worden wanneer de aard van de activiteit dat vereist. Concreet is dit enkel het geval bij de cursussen samenzang en mondharmonica.

Covid Safe Ticket +
- Het Covid Safe Ticket is verplicht bij alle evenementen (concerten en cursussen).

- Het Covid Safe Ticket is een unieke QR-code. Met deze QR-code bewijs je dat je:

  • volledig gevaccineerd bent tegen het Covid-19-virus
    of
  • recent een negatieve test hebt afgelegd
    of
  • recent hersteld bent van Covid-19

- Je kan deze QR-code downloaden en tonen via de Covid Safe App. Je kan ze ook downloaden via www.mijngezondheid.be, www.mijnburgerprofiel.be of www.myhealthviewer.be. Daarnaast kan je de QR-code telefonisch aanvragen en per post toegestuurd krijgen. Bel daarvoor naar 078/78.78.50 (Vlaanderen) of 02/214.19.19 (Brussel).

- Je moet deze QR-code en een identiteitsbewijs tonen aan de ingang voor aanvang van de activiteit.
- Het Covid Safe Ticket wordt vanaf nu altijd gecombineerd met een mondmasker. Na het scannen van de QR-code blijft het dragen van een mondmasker verplicht.

 

VAARWEL N9 VILLA

Surprise concert + afterparty (Dansen! Dansen!)

Muziekclub N9 (°1979) ging ooit door het leven als De Media, als café, jazzclub, jeugdhuis, rocktempel en meer. Wie er al over de vloer kwam zal het zeker beamen: jazz, world, roots, hiphop, reggae, pop en rock komen helemaal tot hun recht in deze intieme club met superieur geluid. Het overgrote deel van de clubconcerten vond plaats in een clever tot intieme muziekclub omgetoverd huis op het einde van de Molenstraat: N9 villa. Talloze topmuzikanten betraden er het podium: Don Cherry, Archie Shepp, Compay Segundo, Guru, Mad Professor, Marc Ribot, Chris Whitley, Orchestre Baobab, Ebo Taylor, Chali 2na, Desmond Dekker, Fred Wesley, Oumou Sangare, Duke Robillard, Kevin Coyne, Daniel Norgren, Dead Moon, Meat Puppets, Lee Ranaldo,Thee Headcoats, Pere Ubu en The Undertones, om er maar een paar te noemen.

Intussen is de concertwerking van muziekclub N9 om praktische redenen al even verhuisd naar Kubiek in de Kerkstraat, waar meer dan ooit werk wordt gemaakt van een ultieme concertbeleving, met nog beter geluid en licht, en dit voor nog meer muziekliefhebbers.

Dankbaar en enigszins nostalgisch, maar met een vastberaden blik op de toekomst, nodigen we nog een laatste maal een muzikale topper uit om N9 villa te danken voor bewezen diensten. Welke dansbare band uit eigen land die eer te beurt valt, houden we nog even voor onszelf. Maar gokken mag! Instrumentaal, atmosferisch, meeslepend, geraffineerd en wild: deze band bouwt een hoogsteigen muzikaal universum, en deed dat al enkele keren eerder op het podium van muziekclub N9. Met deze adjectieven nemen we passend afscheid van onze geliefde villa en dansen we met z’n allen een fantastische toekomst in!

Afterparty met DJ Tabou!

Dans Dans (BE)

Dans Dans, dat is nog steeds het volstrekt unieke muzikale verbond tussen Bert Dockx (tevens frontman van het veelgeprezen Flying horseman), Frederic Jacques (bassist bij de grote Mark Lanegan en zelf groots songsmid en zanger onder de naam Lyenn) en Steven Cassiers (alom bewonderd instrumentali…

Lees meer

DJ Tabou (BE)

DJ Tabou spins afro(beat), funk, soul, rhythm 'n' blues, early hiphop, soul, jazz, groove, ethio(jazz), exotica, reggae and everything in between!

Lees meer

VVK: €17
ADK: €20
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (reserveer via tickets@n9.be)

staand concert

vrijdag 12.11.2021
20:00 deuren
21:00 Dans Dans
aansluitend: DJ Tabou

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo