Wij gebruiken cookies. accepteer

Gianni Marzo, gitarist bij onder andere Isbells, Marble Sounds, Ansatz Der Maschine en Winterland ’76, was enkele jaren geleden te gast in het programma 'De Zomer van 2016' op Radio 1. Hij mocht er de playlist samenstellen rond het centraal thema oorlog.

Het programma inspireerde hem tot het opstarten van het ‘songs of war’-project Where The Poppies Blow. Samen met een indrukwekkende liveband brengt hij originele covers van oorlogsnummers van onder andere Leonard Cohen, PJ Harvey, Sam Amidon, Suzanne Vega, Wilco, Bob Dylan, The The en Josh Ritter.

Astronaute speelt het voorprogramma. Het duo rond singer-songwriter Myrthe Luyten (Mad About Mountains) brengt een mix van pop, folk en indie. Haar verhalende songs gaan over liefhebben en schoonheid maar ook over de loslaten en de donkere kanten van het bestaan.

Dit concert is een samenwerking tussen muziekclub N9 en CC De Herbakker.

Where The Poppies Blow (BE)

Gianni Marzo (Isbells, Marble Sounds, Ansatz Der Maschine, Winterland,…) was enkele jaren geleden te gast in het programma 'De Zomer van 2016' van Radio 1, waar hij de playlist mocht samenstellen rond een centraal thema. Gianni koos voor «oorlog», omwille van zijn bezorgdheid om de staat waarin …

Lees meer

Astronaute (BE)

Deze muzikale astronaute heet Myrthe Luyten en heeft een nieuwe missie: verhalen verzamelen die gaan over loslaten, over liefhebben, over schoonheid en over de donkere kanten van een be-staan. ‘Circle’ is een verzameling van elf songs, verteld door drums, elektronica, gitaar en stem. Het is …

Lees meer

VVK: €13 (inclusief kosten)
ADK: €16 (inclusief kosten)
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

vrijdag 09.11.2018
20:00 deuren
20:30 Astronaute
21:30 Where The Poppies Blow

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo