Wij gebruiken cookies. accepteer

Zwangere Guy timmert al langer dan negen maanden aan de weg. Met de Brusselse hiphopsensatie Stikstof heeft hij al drie albums op de teller en in maart komt hij na mixtape ‘Zwangerschapsverlof Vol. 3’ met een solo-album. Op ‘Gorik pt. 1’, de eerste single van dat album, maken de personages plaats voor ontboezemingen over Guys zware jeugd.

De rest van de nieuwe plaat wordt naar eigen zeggen een mengeling van storytelling, happy shit en onnozelheid op zijn Guys, ongetwijfeld trouw aan het Brussels dialect. Na memorabele passages op Eurosonic, in het voorprogramma van Jonwayne in de Vooruit en een allesverschroeiende Overlast-zomertour met Stikstof staat Guy klaar om de boel opnieuw aan gort te rappen. Met deze try-out bereidt Zwangere Guy zich voor op de releaseshows in de grote zaal van AB.

Support Peet (aka Docteur peet aka docteur love aka dirty peet aka supra bawler) is een van de leden van Brusselse rapformatie Le 77. Nieuwste soloplaat ‘MECMAN’ is uit sinds 14 december 2018.

Plaatjes voor, na en tussendoor door Nikomba.

foto Zwangere Guy © Elie Carp

Zwangere Guy (BE)

Wie is Guy? De plaat leverde de antwoorden. Guy is Brutaal. Onbeschaamd. Oneerbiedig en onbeschoft. Eerlijk, rechtuit en luid. Product van de goot werd een rapper met carrière. ZG is met panache van de schaduw in het licht gestapt: voor 4000 getuigen in de AB heeft ’m de stap van de back-…

Lees meer

Nikomba (BE)

Hiphop / Trap / Funk / Soul / Fusion / Afrobeat / House / Footwork

Lees meer

Peet (BE)

Docteur peet, aka docteur love aka dirty peet aka supra bawler ultim membre du 77, a sorti un premier projet solo en 2016 avant de se concentrer sur les projets de son groupe « le 77 ». Rappeur et beatmaker, c'est aussi lui qui enregistre tout dans son studio. Il revient avec un nouveau projet «…

Lees meer

VVK: €15
ADK: €18
UiTPAS met kansentarief = 1/4de van de prijs (mail naar tickets@n9.be)

staand concert

vrijdag 22.02.2019
20:00 deuren
20:30 Peet
21:30 Zwangere Guy
voor, tussen en na: Nikomba

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo