Wij gebruiken cookies. accepteer

wo 02.12.2020
UITGESTELD

UITGESTELD

Dit concert / deze cursus wordt uitgesteld. Nieuws over een eventuele nieuwe datum / nieuwe data volgt binnenkort. Ticketkopers / deelnemers worden op de hoogte gehouden via mail.

Klik hier voor een stand van zaken

 

gratis

gratis

Dit evenement is gratis.

Filosofiecafé: "Wij nemen het heft in handen"

met Yasmien Naciri

WAT In haar boek slaakt Yasmien Naciri de kreet van een jonge generatie die de handen uit de mouwen steekt en op zoek gaat naar oplossingen.

Ze zal ons een boeiende uiteenzetting geven over haar kijk op onderwijs, ondernemerschap, jeugdwerk en de samenleving. Haar kijk op de samenleving is gevormd door haar persoonlijke ervaringen.

Door concrete praktijkvoorbeelden aan te halen, geeft ze de boodschap dat iedereen op zijn eigen manier kan bijdragen aan een betere samenleving en dat er voor alle uitdagingen/ problemen ook oplossingen zijn. Maar als niemand initiatief neemt, zullen we geen vooruitgang boeken.

WIE Yasmien Naciri is ondernemer en werkt als strategische communicatieadviseur,daarnaast is ze ook auteur, columniste en voorzitster van Amana vzw, een ontwikkeling - en hulporganisatie en de Fleks, een niet-traditioneel jeugdhuis voor ondernemende jongeren.

Naciri is ook co-voorzitter bij Formaat, bestuurder bij het Netwerk tegen Armoede.

Hou rekening met volgende coronamaatregelen bij cursussen:
- Blijf thuis als je je ziek voelt en contacteer een arts.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Houd te allen tijde minstens anderhalve meter afstand van andere deelnemers en de lesgever.
- Ontsmet je handen bij het toekomen en het vertrekken. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en de pauze.
- Gebruik enkel een papieren zakdoekje en gooi het weg in een afgesloten vuilnisbak of hoest of nies in de binnenkant van je elleboog.
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht van zodra je het gebouw betreedt. Je mag het mondmasker nooit afnemen.
- Het is niet toegestaan om instrumenten of materialen uit te wisselen of door te geven.
- Het is verplicht te blijven zitten tijdens de cursus. Je mag je stoel enkel verlaten voor een bezoek aan het sanitair.
- De bar is gesloten. Het is niet toegestaan te eten of te drinken in het gebouw.
- We houden alle namen en telefoonnummers van deelnemers aan cursussen bij. Indien nodig kunnen deze dienen voor contact tracing*.
- De cursussen eindigen ten laatste om 22:30.

* In het kader van de coronapandemie zijn we verplicht zowel bij voorstellingen als bij workshops aanwezigheidsregisters bij te houden. Deze bevatten tenminste de naam en telefoonnummer van elke tickethouder of deelnemer. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om voor te leggen aan de tracing instanties, indien zij daar om vragen. De gegevens zullen na dertig dagen bewaring vernietigd worden.

GRATIS

Inschrijven is verplicht

woensdag 02.12.2020
19:30 deuren
20:00 start


N9 fabriek
Molenstraat 31
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo