Wij gebruiken cookies. accepteer

ma 12.10.2020
I.S.M. KA! Eeklo

I.S.M. KA! Eeklo

Dit is een samenwerking met KA! Eeklo.

I.S.M. The Music Box

I.S.M. The Music Box

Dit is een samenwerking met The Music Box. 

The Music Box

Initiatie opnametechnieken

1 les, op maandag o.l.v. Mathias Stal

NIEUWE DATUM

NIEUWE DATUM! Deze les werd uitgesteld wegens de coronacrisis. Inschrijvingen blijven gewoon geldig. Deelnemers krijgen binnenkort een mail met meer info.

NIEUWE LOCATIE! Deze initiatie verhuist naar Kubiek. 

WIE Mathias Stal studeerde muziekproductie aan KASK Conservatorium Gent. Hij is geluidstechnieker van onder andere Pavlove, Mooneye en Gestapo Knallmuzik.

WAT Tijdens deze workshop ontdek je de basiselementen van een goede home recording én leer je een opname en demo maken met beperkte tools. Zo kan je je muziek de wereld insturen, je repetities opnemen of optredens regelen.

De bedoeling? In enkele stappen een straffe opname leren maken. Hoe? Door verschillende types microfoons te overlopen en te checken waar je ze ’t best plaatst.
Home-recording daagt ook je creativiteit uit. Zo kan je een gitaarpedaaltje bijvoorbeeld niet alleen gebruiken voor gitaar, maar óók voor je drums, zowel tijdens het opnemen als het mixen.

Opnames klaar? Dan beginnen we aan je mix. Je leert begrippen als compressie, EQ en reverb. Of waarom muziek op de radio zoveel luider klinkt dan je eigen mix (mastering!). Goesting gekregen? Kom de antwoorden op al je muzikale vraagstukken ontdekken in deze workshop!

DEZE CURSUS IS #CORONAPROOF
- Houd te allen tijde minstens 1,5 meter afstand van andere deelnemers en de lesgever.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Blijf thuis als je ziek bent en contacteer uw huisarts.

- Ontsmet je handen bij het toekomen en het vertrekken. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en de pauze.
- Gebruik enkel een papieren zakdoekje en gooi het weg in een afgesloten vuilnisbak of hoest of nies in de binnenkant van je elleboog.
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht wanneer je toekomt en je verplaatst in het gebouw. Je mag je mondmasker enkel afnemen wanneer je op je stoel zit.
- Het is niet toegestaan om instrumenten of materialen uit te wisselen of door te geven.
- Dranken worden besteld en bediend op je zitplaats. Je kan een drankje bestellen voor aanvang van de cursus of tijdens de pauze. Na afloop van de cursus is dit niet meer mogelijk.
- Betaal je drankjes zo veel mogelijk elektronisch en contactloos.

- We houden alle namen en telefoonnummers van deelnemers aan cursussen bij. Indien nodig kunnen deze dienen voor contact tracing.
- Vertoon je symptomen van het virus, zoals hoesten, niezen of een verhoogde temperatuur? Blijf dan zeker thuis en contacteer je huisarts. Ben je kort voor het optreden van deze symptomen nog in N9 geweest? Laat ons dit zeker weten. Zo kunnen we de juiste voorzorgsmaatregelen nemen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

10 euro voor 1 les

maandag 12.10.2020
Nieuwe datum: 12/10

19:15 deuren
19:30 start
21:30 einde

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo