Wij gebruiken cookies. accepteer

di 08.09.2020

Mondharmonica niveau 1

1 inhaalles op dinsdag o.l.v. Steven Troch

NIEUWE DATUM

NIEUWE DATUM! Deze lessen werden uitgesteld wegens de coronacrisis. Inschrijvingen blijven gewoon geldig. Deelnemers krijgen binnenkort een mail met meer info.

WIE Steven Troch speelde jarenlang bij de Belgische bluesband Fried Bourbon, maar trekt nu rond met zijn eigen groep. In 2012 werd hij in Amerika uitgeroepen tot ‘King Of Swing’.

WAT Geen bluesnummer zonder mondharmonicasolo. Het kleine instrument lijkt simpel, maar is bijzonder veelzijdig. Niveau 1 start van nul en richt zich naar beginners. In zes lessen krijg je de basistechnieken mee, waarna je thuis verder kan oefenen met de syllabus en cd met luistervoorbeelden. Heb je de basis onder knie en wil je nog een stap verder, dan kan je terecht in niveau 2. Wie niveau 2 achter de kiezen heeft kan naar, jawel, niveau 3!

NODIG Een diatonische mondharmonica in C met plastieken kam van een degelijk merk zoals Hohner, Seydel, Suzuki, Lee Oskar of Hering is noodzakelijk. Je kan een goed beginnersinstrument bestellen bij Steven (30 euro).

DEZE CURSUS IS #CORONAPROOF
- Houd te allen tijde minstens 1,5 meter afstand van andere deelnemers en de lesgever.
- Geef geen hand, kus of knuffel.
- Blijf thuis als je ziek bent en contacteer uw huisarts.

- Ontsmet je handen bij het toekomen en het vertrekken. Er is ontsmettende handgel voorzien aan de ingang.
- Was regelmatig je handen, zeker voor en na toiletbezoek en de pauze.
- Gebruik enkel een papieren zakdoekje en gooi het weg in een afgesloten vuilnisbak of hoest of nies in de binnenkant van je elleboog.
- Breng zeker je mondmasker mee. Het dragen van een mondmasker is verplicht wanneer je toekomt en je verplaatst in het gebouw. Je mag je mondmasker enkel afnemen wanneer je op je stoel zit.
- Het is niet toegestaan om instrumenten of materialen uit te wisselen of door te geven.
- Dranken worden besteld en bediend op je zitplaats. Je kan een drankje bestellen voor aanvang van de cursus of tijdens de pauze. Na afloop van de cursus is dit niet meer mogelijk.
- Betaal je drankjes zo veel mogelijk elektronisch en contactloos.

- We houden alle namen en telefoonnummers van deelnemers aan cursussen bij. Indien nodig kunnen deze dienen voor contact tracing.
- Vertoon je symptomen van het virus, zoals hoesten, niezen of een verhoogde temperatuur? Blijf dan zeker thuis en contacteer je huisarts. Ben je kort voor het optreden van deze symptomen nog in N9 geweest? Laat ons dit zeker weten. Zo kunnen we de juiste voorzorgsmaatregelen nemen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

€100 voor 6 lessen

dinsdag 08.09.2020
inhaalles: 8/9

19:15 deuren
19:30 start
21:30 einde

N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo