Wij gebruiken cookies. accepteer

Steun Helden in het Park

HIHP20

Al sinds 1995 vinden duizenden muziekliefhebbers elke zomer de weg naar Helden in het Park. Het gratis festival vindt dit jaar plaats op donderdagen 28 juli en 4, 11 en 18 augustus in het Eeklose Heldenpark. Per avond geven twee (inter)nationale topbands er het beste van zichzelf.

Om Helden in het Park gratis te houden, werkt het festival met sponsors. Sponsors kunnen op verschillende manieren bijdragen. Zo kunt u kiezen uit verschillende sponsorpakketten of aparte opties. Dit jaar kiezen we ervoor om de festivalbrochure (23.500 exemplaren) in eigen beheer op te maken. Deze brochure wordt in Eeklo, Maldegem en Waarschoot huis-aan-huis bedeeld. Ook tijdens de vier festivaldagen (met gemiddeld 3000 bezoekers per dag) wordt de brochure verspreid op het festivalterrein.

Door te sponsoren draagt u niet alleen een steentje bij aan het festival, maar kunt u ook veel (potentiële) klanten bereiken. We hopen samen met uw hulp opnieuw een geweldig feest op poten te zetten.

Helpt u ook mee Helden in het Park gratis te houden?

ONTDEK HIER ALLE SPONSOROPTIES

Is er een pakket dat u aanspreekt of zijn er andere opties die u wilt reserveren? Vul dan onderstaand formulier in.

IK HEB INTERESSE IN EEN SPONSORPAKKET

MEGAHELD - €2000
spandoek aan het podium + logo voorzijde brochure + volledige bladzijde advertentieruimte in brochure (A5) + logo op website + werfdoek aan ingang festival + 30 drankbonnen

SUPERHELD - €1500
spandoek aan het podium + halve bladzijde advertentieruimte in brochure (A5) + logo op website + werfdoek aan ingang festival + 30 drankbonnen

HELD - €500
1/4 bladzijde advertentieruimte in brochure (A5) + logo op website + werfdoek aan ingang festival + 10 drankbonnen

ANDERE SPONSOROPTIES

Contactgegevens

Nog vragen? Neem contact op met Laurens Wille via info(at)hihp(dot)be of bel naar 09 377 93 94.