Wij gebruiken cookies. accepteer

Loop stage

Muziekclub N9 heeft stageplaatsen beschikbaar voor grafisch vormgevers met sterke communicatieskills.

Wie zijn we?
Muziekclub N9 creëert podiumkansen voor alternatief talent. Het publiek zoekt, vindt én beleeft er verrassende muzikale ontdekkingen. N9 is als muziekclub de enige erkende Meetjeslandse kunstenorganisatie. De Eekloose vzw Driewerf Hoera startte de activiteiten in april 1979. Muziekclub N9 organiseert al sinds de beginjaren concerten. De teller staat vandaag op meer dan 3.000. N9 organiseert sinds '95 ook Helden in het Park in het Eeklose stadspark en zet mee de schouders onder het Herbakkersfestival.

Naar wie zijn we op zoek?
Wij zoeken studenten die ons team kunnen versterken en ondersteunen bij diverse communicatie- en grafische taken. Deze stage biedt een uitstekende gelegenheid om praktijkervaring op te doen in een jonge en creatieve omgeving. Daarnaast hechten we veel waarde aan kandidaten met een gezonde dosis liefde voor muziek en cultuur.

Welke taken krijg je?

  • Copy aanleveren voor website, social media, nieuwsbrief en print
  • Grafische ondersteuning: opmaak drukwerk (affiches, flyers, brochures…), bestellingen opvolgen, opmaak visuals voor social media, opmaak websites
  • Video: teasers maken voor social media, filmen en monteren
  • social media: stories maken tijdens concerten, backstage beelden, interviews
  • nieuwe concepten bedenken en relevante nieuwe platformen onderzoeken: wat hebben we wel, wat nog niet, wat kan een meerwaarde zijn?
  • adverteren

Wanneer?
Stageplaatsen zijn beschikbaar in het eerste deel van het schooljaar (van oktober tot en met november) of in het tweede deel (van februari tot en met juni). We geven de voorkeur aan stageperiodes van minimum 8 weken.

Solliciteer!
Kandidaten mogen een mailtje met motivatiebrief en portfolio sturen naar info@n9.be.

graphic desing is my passion