Wij gebruiken cookies. accepteer

UiTPAS Meetjesland

Muziekclub N9 doet mee met UiTPAS Meetjesland. UiTPAS Meetjesland is een spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd, voor iedereen. Inwoners met een beperkt inkomen uit Assenede, Eeklo, Kaprijke, Sint-Laureins, Wachtebeke, Zelzate en hun deelgemeenten, kunnen een UiTPAS Meetjesland met kansentarief aanvragen. Daarmee kan je deelnemen aan activiteiten aan één vierde van de prijs. 

Concreet kan je bij elke activiteit in organisatie van muziekclub N9 één punt sparen. Wie vijftien punten verzamelt krijgt een gratis ticket voor een concert naar keuze. Ook het welkomstvoordeel is niet min: wie één ticket koopt krijgt er een tweede gratis bij.

Ontdek alles wat je moet weten over UiTPAS Meetjesland.

Hoe werkt het?
- Een punt sparen kan aan de UiTPASzuil aan de kassa.

- Welkomstvoordeel (één ticket kopen, het tweede gratis): Koop eerst een ticket via onze website en bezorg nadien je UiTPASnummer en de naam van de persoon die meekomt via mail aan tickets(at)n9(dot)be. Die naam zal op de avond van het concert op de guestlist staan. Je kan het welkomstvoordeel slechts één keer gebruiken. Het aantal gratis tickets per concert is beperkt en reserveren is noodzakelijk. Opgelet: dit welkomstvoordeel is enkel geldig bij een UiTPAS Meetjesland.

- Inruilvoordeel (15 punten voor een gratis ticket): Bezorg je UiTPASnummer en naam via mail aan tickets(at)n9(dot)be. Je naam zal op de avond van het concert op de guestlist staan. Je kan slechts één gratis ticket bekomen per persoon per concert. Het aantal gratis tickets per concert is beperkt en reserveren is noodzakelijk.

- Tickets kopen met kansentarief (een vierde van de prijs): Vul onderstaand formulier in en we sturen je meer info per mail over hoe je je ticket met kansentarief kan bestellen. Vul het formulier minstens één week voor de datum van het concert dat je wil bijwonen in. Opgelet: we kunnen het kansentarief enkel toekennen aan mensen die in het bezit zijn van een UiTPAS Meetjesland. We hebben van elke aanvrager het UiTPAS-nummer én een uniek e-mailadres nodig.