Wij gebruiken cookies. accepteer

Donderdag! Helden in het Park dag 3: The Mighty Diamonds en Reemah

Dag drie van Helden in het Park staat volledig in het teken van reggae, met optredens van The Mighty Diamonds en Reemah.

Zanger Donald ‘Tabby’ Shaw richtte in 1969 in Trench Town The Mighty Diamonds op, samen met harmony singers Fitzroy ‘Bunny’ Simpson en Lloyd ‘Judge’ Ferguson. De drie maken al bijna 50 jaar muziek die geïnspireerd is door Jamaicaanse rocksteady, maar ook door bands uit de Motown-stal. In 1982 scoorden ze hun grootste hit met het reggae anthem ‘Pass the Koutchie’. Live worden ze begeleid door The Redemption Band.

Reggaezangeres Reemah beschikt over een opvallend warme stem en een gezonde dosis podiumpresence. In haar scherpe lyrics draagt de getalenteerde songwriter steeds de conscious-gedachte uit. Momenteel werkt ze volop aan een nieuwe plaat, die ‘Crowns Up On Your Head’ zal heten. 

Helden in het Park is nog steeds volledig gratis en vindt plaats in het Heldenpark (Oostveldstraat) in Eeklo. Vanaf 18:00 uur kan je in het Heldenpark terecht voor eten en drinken. De concerten starten om 20:00 uur stipt.

Alle praktische info en het programma van de komende weken vind je op www.hihp.be.