Wij gebruiken cookies. accepteer

vr 25.03.2022
Uitschieter

Uitschieter

Dit concert kreeg het kwaliteitslabel UITSCHIETER, waarmee relatief onbekende pareltjes in de kijker gezet worden. UITSCHIETER helpt je een keuze te maken uit het ruime en gevarieerde Meetjeslandse podiumaanbod en nodigt uit tot ontdekken. Mét een gerust hart, want alle voorstellingen werden afzonderlijk geselecteerd door de Meetjeslandse programmatoren. Kwaliteit gegarandeerd! Ontdek alle UITSCHIETERS op www.uitschieter.be

Uitschieter

Coronabarometer: code geel

Coronabarometer: code geel

Vanaf 7 maart 2022 geldt in België code geel van de Coronabarometer. Dit wil zeggen dat je géén CST en mondmasker meer nodig hebt om concerten en andere evenementen te bezoeken. Er is geen beperking van capaciteit meer. We blijven de luchtkwaliteit bewaken en zorgen voor voldoende ventilatie.

De meest recente corona-info vind je op www.n9.be/corona.

Mooneye + Pauwel

folk, rock en indiepop

NIEUWE DATUM

Mooneye debuteerde in 2018 met een EP die door de Nederlandse muziekbijbel OOR als “een verzameling meesterlijke popsongs” werd bestempeld. In 2019 volgde een kopplaats bij De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en een overvolle festivalagenda.

Het afgelopen jaar zat de band rond Michiel Libberecht in de studio om een vervolg te breien aan die eerste EP. Op zijn debuutalbum - dat dit najaar zal verschijnen bij MayWay Records - treedt de singer-songwriter in Libberecht meer dan ooit op de voorgrond. Maar je hoort net zo goed een bezwerende gitaarband.

Mooneye versmelt nog steeds als geen ander folk, rock en indiepop. Zoals op ‘Bright Lights’, de eerste en merkelijk vrolijke single samen met Meskerem Mees. Maar ook donkere ondertonen blijven een handelskenmerk van de band, dat wordt duidelijk op tweede single ‘Fix the Heater’.

Pauwel speelt de support, in kleine bezetting. Zijn typerend breekbaar stemgeluid en zijn groot talent voor kleine liedjes leveren hem een groeiende cult following op, en sinds zijn debuut E.P. op Unday Records vorig jaar lijken steeds meer mensen de weg te vinden naar zijn indiefolk. Volgende lente stelt Pauwel zijn nieuwe album ‘Dear’ voor. Het is een volwassen collectie songs over verlies in al zijn facetten. Ijzersterke songs die zwalpen tussen hoop en wanhoop, en slaan en zalven tegelijkertijd.

foto MOONEYE © Tom Verbruggen
foto PAUWEL © Catherine Smet

Mooneye (BE)

Na het succesvolle debuutalbum Big Enough en de daaropvolgende tournee dook Mooneye eind 2022 de studio in voor een opvolger, en daarvoor wilde frontman Michiel Libberecht terugkeren naar de essentie van de band: intimiteit vanuit een akoestische basis. Inspiratie haalde hij bij de American way …

Lees meer

Pauwel (BE)

Al meer dan een decennium baant Pauwel zich, in verschillende gedaantes en wars van alle trends, een weg in de schaduw van de muziekscene. Zijn typerend breekbaar stemgeluid en zijn groot talent voor kleine liedjes leveren hem een groeiende cult following op, en sinds zijn debuut E.P. op Unday R…

Lees meer

VVK: €15
ADK: €18
UiTPAS met kansentarief: 1/4de van de prijs (reserveer via tickets@n9.be)

staand concert

vrijdag 25.03.2022
20:00 deuren
20:30 Pauwel
21:30 Mooneye

Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo
Bekijk op Google Maps

Ticketinfo