Wij gebruiken cookies. accepteer

NIEUW: Typhoon, Miles!, Nordmann's Daughter of Horror, The Fred Eaglesmith Travelling Steam Show (i.s.m. CC De Herbakker)

Ook in het seizoen 2016-2017 slaan muziekclub N9 en CC De Herbakker de handen in elkaar. Er staan vier concerten op de planning. Daarnaast komt er een gemeenschappelijke Kunstendag voor Kinderen (zondag 20 november) én een nieuwe editie van MEEWIND (zondag 27 november). Maar daarover later meer... Tickets voor de concerten zijn vanaf zaterdag 4 juni te koop.

DO 06/10: TYPHOON IN CC DE HERBAKKER (foto (c) Ferdy Damman)
Typhoon is één van de populairste rappers uit Nederland. Hij mengt hiphop met jazz en allerhande Oosterse en Afrikaanse stijlen.

Meer info Facebook

ZA 17/12: MILES! IN N9 VILLA
Nederlandse topmuzikanten brengen een ode in geluid én beeld aan Miles Davis, de legendarische jazztrompettist die 25 jaar geleden overleed.

Meer info Facebook

ZA 18/03: NORDMANN'S DAUGHTER OF HORROR IN CC DE HERBAKKER
Nordmann (tweede plaats Humo’s Rock Rally 2014) speelt live een soundtrack bij stomme film ‘Dementia/Daughter of Horror’ van John Parker uit 1955.

Meer info Facebook

VR 05/05: THE FRED EAGLESMITH TRAVELLING STEAM SHOW IN N9 VILLA
Fred Eaglesmith zingt over het harde bestaan als boer, mislukte liefdes en werkloosheid. Maar vergis je niet, er valt wel degelijk wat af te lachen tijdens The Fred Eaglesmith Travelling Steam Show!

Meer info Facebook