Wij gebruiken cookies. accepteer

Vaudou Game, Koffie en Casa Verde Colectivo op Helden in het Park

Twee weken geleden meldden we de komst van Twinkle Brothers en Collieman (27/07) en Bixiga 70 (17/08) naar de 23ste editie van Helden in het Park. Nu voegen we daar drie mooie namen aan toe.

Centraal op dag 3 van Helden in het Park? Afrofunk! De in Togo geboren maar in Lyon wonende zanger-gitarist Peter Solo wil met zijn band Vaudou Game meer begrip kweken voor de in mysterie gehulde voodoocultuur. De band is niet alleen gesneden koek voor liefhebbers van afrobeat en andere Afrikaanse ritmes. Ook mensen die het graag funky hebben komen aan de bak. 

Het Nederlandse Koffie brengt geen pure afrobeat, pop, funk of jazz, maar wel een mooie blend van al deze genres. De band gaat er prat op van elk optreden een groot feest te maken. Met op Fela Kuti en James Brown geïnspireerde grooves en de energie van de oude Red Hot Chili Peppers kan dat niet mislukken.

Casa Verde Colectivo opent de laatste dag van Helden in het Park (voor Bixiga 70). Het collectief heeft sinds de start in 2007 het kosmopolitische Mexico City als uitvalsbasis. De zeven muzikanten combineren hiphop, cumbia, reggae, salsa, samba, rock en son met elektronica en komen zo uit bij Urban Latin Beat.

Helden in het Park vindt plaats op donderdag 27 juli en 3, 10 en 17 augustus in het Heldenpark in Eeklo. De toegang is gratis.

We maken de laatste namen heel binnenkort bekend. Alle info over Helden in het Park vind je terug op www.hihp.be. Volg Helden in het Park zeker op Facebook, Instagram en Twitter.