Wij gebruiken cookies. accepteer

Helden in het Park start donderdag met psychedelische Afrocaribbean funk van Arp Frique en Cumbia Amazónica van Los Wembler's De Iquitos!

Donderdag is het eindelijk zover: de start van Helden in het Park 2023!

Je kan in het betoverende Heldenpark in Eeklo gratis genieten van concerten van Arp Frique & Family en Los Wembler's de Iquitos. Daarnaast kan je ook lekker dansen op de plaatjes van Huna Sounds.

Arp Frique & Family

22:00 ARP FRIQUE & FAMILY
Arp Frique is een Rotterdamse muzikant en producer die NYC-style disco mixt met Caribische en Kaapverdische klanken en een gezonde dosis weirdness. Live wordt Arp Frique vergezeld door zijn Family, met onder andere de Kaapverdisch-Rotterdamse zanger Américo Brito in de rangen. Dansbaarheid is gegarandeerd bij hun psychedelische Afrocaribbean funk!



20:00 LOS WEMBLER’S DE IQUITOS
Los Wembler’s De Iquitos brengen een mix van Colombiaanse cumbia, Braziliaanse carimbó, Ecuadoriaanse sanjuanito, Venezolaanse joropo en psychedelische rock, of kortweg Cumbia Amazónica. Hun song 'Sonido Amazonico' is het officieuze anthem van het genre. Live is de Peruaanse groep een regelrechte sensatie waarbij het als toeschouwer onmogelijk is níet te bewegen!

HUNA

20:00 - 02:00 HUNA SOUNDS
Huna Sounds is een Gents muziek- en dj-collectief gespecialiseerd in eclectische geluiden van over de hele wereld. Ze draaien een wijde variëteit aan genres en creëren zo een verrassend unieke én bijzonder dansbare sound.

HIHP 2023

Helden in het Park vindt plaats in het Heldenpark (Oostveldstraat 91) in Eeklo. De deuren openen telkens om 19:00. De optredens en de dj’s starten om 20:00. De optredens eindigen rond middernacht, de dj’s draaien door tot 02:00.

Alle praktische info over onder andere de bereikbaarheid, eten en drinken, herbruikbare bekers en waarborgen kan je nalezen op de website van Helden in het Park.

Volg Helden in het Park op Facebook en Instagram en gebruik de hashtag #HIHP2023. Kom je langs? Meld je aan op het Facebookevent.

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws over Helden in het Park en muziekclub N9? Schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief!

Tot donderdag!